Kysy

5 vastausta

  • Helpottaisi jos tietäisi mikä puhelin on kyseessä.

  • Puhelimeni on Nokia 2690. Siirrän tiedostoja Bluetooth-yhteydellä. Ne siirtyvät aina puhelimen omaan, kansioon vastaanotetut tiedostot. Tästä kansiosta ne on kyllä helppo siirtää muistikortille, mutta puhelimen rajallisen muistimäärän vuoksi en oikeastaan voi siirtää esim. videoita puhelimeeni. Puhelimeni muisti on 20 megaa, tämän suurempia tiedostoja en voi puhelimeeni siirtää. Onko mahdollista muuttaa tallennuspaikka puhelimen omassa muistissa olevasta vastaan otetuista tiedostoista joksikin muistikortin tiedostoksi?

  • Muistikortinlukijalla saa suoraan. Jos usb tilan voi vaihtaa massamuistiksi tai debugiin, niin voi siirtää suoraan piuhalla(riippuen tietty puhelimesta). Debugin kanssa kannattaa varoa, koska siinä voi tehdä tuhoa.

  • Voit tehdä sen puhelinvalimistajan omalla puhelimenhallintaohjelmalla kuten Samsungin Kiesillä. Jos et käytä sitä, niin tökkää puhelin piuhalla tietokoneeseen ja siirrä biisit suoraan resurssinhallinnassa puhelimen kortille. Jos muistikortinlukijasi lukee niin pientä korttia, niin resurssinhallinnassa sitten suoraan sitä kautta. Kolmas keino on parittaa puhelin tietokoneen bluetoothin kanssa ja siirtää sitä kautta.

  • Robustus jo oleellisen tohon laittoikin. Mutta ihan uteliaisuudesta täytyy kysyä että eikö puhelimen ohjekirjassa mainita sanallakaan että mitenkä niitä tiedostoja voi siirrellä, vai etkä viittiny/jaksanu vaan katsoa?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista