Miten pääsee vanhasta romuautosta eroon, poistaa liikenteestä ja romuttaa? Onnistuuko tämä etänä, auto on kaukana isän takapihalla eri paikkakunnalla?
+1
Vai koskeeko se ns. romutuspalkkio vain tilanteita, joissa ostetaan uusi auto tilalle?

Liikennevakuutuksen voi peruuttaa, mutta miten voi poistaa koko auton liikennekäytöstä kokonaan, ja maksaako tämä toimenpide jotain? Auto on tällä hetkellä seisontavakuutuksessa, ollut jo pari vuotta, eikä siitä enää toimivaa autoa kannata korjata.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Romutuspalkkion saa vain alennuksena uutta autoa ostaessa ja tietääkseni sekin tarjous on jo päättynyt. Liikennekäytöstäpoistaminen tapahtuu siten, että toimitat auton valtuutetulle romuttamolle (Romuttamo voi myös hakea auton), ja todistat heille, että olet auton omistaja. Tämän jälkeen romuttamo huolehtii auton poistamisen rekisteristä ja toimittaa sinulle romutustodistuksen. Tarkkaa hintaa auton poistamiselle rekisteristä ei ole, mutta jos toimitat ajoneuvon itse romuttamolle ei se välttämättä maksa mitään.

Eli ei se ihan etänä tapahdu, vaan sinun pitää olla paikalla sen verran, että todistat oikeutesi antaa ko. ajoneuvo romutettavaksi.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Onnistuu etänä, esim https://elv.kuusakoski.com/tupas sieltä vaan klikkaat haluan maksuttoman noudon, tarvitsee vaan auton omistajan pankkitunnuksilla kirjautua palveluun niin auto haetaan pois.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Akku ja öljyt tulee poistaa muistaakseni muuta ei tarvitse, näitä firmoja on useita jotka hakevat auton koti pihalta käytä vaikka googlea romu auton haku
+1

Kommentoi tätä vastausta