Kysy

3 vastausta

  • Operaattorilukitulla puhelimella ei voi käyttää kuin tietyn operaattorin puhelinliittymää ja SIM-korttia. Lukitus liittyy yleensä kytkysopimuksiin, jossa puhelin on ostettu osamaksulla ja operaattorin kanssa on solmittu määräaikainen liittymäsopimus. Operaattoriaan voi pyytää poistamaan lukituksen määräaikaisen sopimuksen päätyttyä. Kaikki kytkykaupalla ostetut puhelimet eivät kuitenkaan ole operaattorilukittuja.

  • Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Curvy2:
    Useimmat SIM-kortit ovat nykyään ei-lukittuja. Ainut ero on tietysti se, että jos sulla on kytkykauppa, niin operaattori veloittaa littymästi, käytit sitten vaikka mitä muuta operaattoria.

    Nyt meni puurot ja vellit sekaisin :-). Operaattorilukituksella tarkoitetaan puhelimen olevan operaattorilukittu. Operaattorilukitulla puhelimella ei voi käyttää muiden operaattoreiden SIM-kortteja, vaan puhelin on sidottu tiettyyn operaattoriin.

  • Useimmat SIM-kortit ovat nykyään ei-lukittuja. Ainut ero on tietysti se, että jos sulla on kytkykauppa, niin operaattori veloittaa littymästi, käytit sitten vaikka mitä muuta operaattoria.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista