Mitä korkeammalle laitan dpi:n hiiressäni niin sitä epätarkemmaksi hiiri menee. 2300 dpi:ssä armoton "pixel skipping". miksi? hiiren herkkyys on 6/11
0
Ihmettelen suuresti koska mitä suurempi dpi = sitä tarkempi hiiri. Näin ei kyllä minun mielestäni ole. Tässä viellä näyte jonka tein: [ link ]

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
kuvan perusteella homma menee niinkuin pitää. tarkkuus kasvaa, joten pienetkin hiiren liikkeet välittyy. melko tärisevä käsi sulla on, vähennä sokerin käyttöä tai jotain :)
+6

Kommentoi tätä vastausta

Tuo on täysin normaali ilmiö ja niin pitääkin olla.
Kuvitellaan samankokoiselle pinta-alalle 400x400 ja 2000x2000 matriisit ja sinun pitäisi vetää käsivaralla suora viiva laidasta laitaan.
400x400 on suuremman ruudut, joten viivakin on suorempi siinä, koska helpompi pysyä isomman ruudun sisällä samalla kaistalla laidasta laitaan.
Tämä sama pätee myös esim. 400:n ja 2000n dpi tarkkuuksilla hiirellä.
+4

Kommentoi tätä vastausta

huomasin saman rat 3 ssa siinäkin on 3200 dpi tarkkuus.Voi juhtua myos siitä että 3200 on herkkä pienellekin liikkelle.en ite ainakaan saanut 3200 dpi tarkkuudella suoraa viivaa aikaseks kun taas 400 dpi sain.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kommentoi tätä vastausta

itselläni on gigantista ostettu kasa paskaa jossa on 400000 dpi suosittelen (nimi persehiiri v.69)
-2

Kommentoi tätä vastausta

Omituisen kuuloinen ongelma. Oletko kokeillut laittaa hiiren kiihdytystä (aka. "parannettu" osoittimen tarkkuus) pois päältä? Tai pienentää windowsista hiiren nopeutta?

Btw. Lisää infoa hiiriasetuksista:
http://www.funender.com/quake/mouse/index.html
-3

Kommentoi tätä vastausta