Kysy

9 vastausta

 • Millä mitannut nopeuden? Speedtest.net on pätevä. Huomioithan, että MB ja Mb ovat eri asiat.

 • v***n repino! opettele ensin erottamaan bitit tavuista ennen kun alat neuvomaan ketään.liittymien nopeudet ilmoitetaan bitteinä/s.

  Yksiköitä:
  - bit (eng.) = bitti (suom.)
  - B (eng.) = byte (eng.) = t (suom.) = tavu (suom.)

  Tavu on kahdeksan bittiä.!!!!!!!!!!

 • ootko portittanu modeemin? http://portforward.com/ tos o eri modeemeil porttaus ohjeet mut silti ko jos kerta 10meganen ni vaik ei ois porttausta tehty ni pitäs ol nopeempi ja toiseks samaa mieltä mitä Plasticma sano =)

 • hyvä repino: suosittelisin miettimään selkeän vastauksen kysymykseen ennen vastaamista,näin asioista tietämätön kysyjä ei hämmenny entisestään.mitä tulee kysymykseesi teidän hevosestanne,olettaisin sen omaavan "hyvänä päivänä" normaalit 3 hevosvoimaa,viitaten alla olevaan kaavaan. ;)

  Hevosvoima (tunnus hv) on vanhahtava tehon yksikkö. Yhdessä hevosessa on n. 3 hevosvoimaa. Hevosvoima ei ole nykyisin käytössä olevan SI-järjestelmän mukainen, mutta sitä käytetään vieläkin varsinkin arkikielenkäytössä usein moottorien tehojen yksikkönä. SI-järjestelmän mukainen tehon yksikkö on watti (tunnus W) tai ajoneuvoihin sopivampi watin kerrannaisyksikkö kilowatti (tunnus kW). Hevosvoiman teholla pystyi määritelmän mukaan nostamaan 75 kilogramman massan nopeudella 1 metri sekunnissa siellä, missä painovoimalla on ns. normaaliarvonsa (9,80665 m/s²). Täten yksi hevosvoima on 75 · 9,80665 = 735,49875 eli suunnilleen 735,5 wattia.[1]
  Brittiläistä yksikköjärjestelmää käyttävissä maissa hevosvoima määriteltiin kuitenkin tehoksi, jolla voitiin nostaa 33 000 naulan massa nopeudella 1 jalka minuutissa; tämä vastasi noin 76,042 kilogramman massan nostamista yhden metrin korkeuteen sekunnissa vastaavissa olosuhteissa. Täten brittiläinen hevosvoima on noin 745,7 wattia.[2]

 • Mainittinkohan tässä kysymyksessä mokkula?,itselläni DNA 10M Kaapeli latausnopeus n,10Mbit/s Ja lähetysnopeus n.1Mbit/s tuolla mitattuna https://www.welho.fi/nopeus/nopeusmittari.Joskus kun lataan tirtyiltä servereiltä,kuten esim.Download.fi saattapi hieman kakostella.Riippunee serveristäkin?.

 • Minulla on kaapeli ja tämä DNA:n modeemi. Nopeus testattu speedtest.net. Sopimus 1kk vanha, joka solmittiin 2v, ja n 10M netillä. Aijemmin antoi sen 10M ja lähetysnopeudeksi 1.6m/s, mutta ei enää. :[

 • Minulla on kaapeli ja tämä DNA:n uusi modeemi. Nopeus testattu speedtest.net. Sopimus 1kk vanha, joka solmittiin 2v, ja n 10M netillä. Aijemmin antoi sen 10M ja lähetysnopeudeksi 1.6m/s, mutta ei enää. :[

 • Tuntematon käyttäjä: Minulle tapahtui virhe kirjoettaessani ja ajatellessa ongelmaa. Minusta yksiköt voidaan mainita vaikka millä. Numerot ratkaisevat ja suorituskyky.
  Tai kerro sitten "Tuntematon sotilas" kuinka monta hevosvoimaa meidän hevosella on hyvänä työpäivänä tai huonolla.
  Taidat olla pilkunviilaaja jos noin rupeat nimittelemään minua.

 • Oletko tarkistanut sopimuksesi?
  Eli mille nopeuksille ne on tarkoitettu.?
  Kaverin nokian CS-17 ihmettelin hivenen, kun ei saatu kuin juuri noita nopeuksia.
  Sopimuksessa oli vain 1 Megatavu/sek....
  Tai sitten kentissä on ongelmia.
  Kokeile vaikka USB-kaapelin kanssa eri paikoista huonetta, yleensä ikkunan vierus on paras mokkulalle. Ja mikäli tiedät tukiaseman sijainnin, niin se ikkuna.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista