6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Täällä ei ole minun aikanani 5+ vuotta ollut käytössä salautta yhteyttä ainakaan. (TLS/HTTPS )

"Eipä täällä niin arkaluonteisia tietoja liiku."

Tämä on aika väärin sanottu näppishemmo, etkö laske omaa käyttäjätunnusta ja salasanaasi "arkaluontoiseksi"? Ne meinaan, koskee juuri tuota.

Menet kerran jossain kuppilan/laivan minkä ikinä avoimessa WLANissa kirjautumaan Dawniin, niin ne saa sieltä datastreamista plaintextinä kuka vaan halukas/osaava. Allekirjoittaneelta siihen menee 4,5 sekuntia. Näin niinkuin esimerkiksi vaan.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Syy siihen, että AfterDawnin sivuilla ei ole HTTPS:ää käytössä, johtuu serveriarkkitehtuurimme vanhentumisesta. Käytössä oleva palvelinten käyttisalusta ei mahdollista järkevää HTTPS käyttöönottoa (letsencrypt-sertifikaatteja).

Mutta palvelimet ovat vaihtumassa ennen vuodenvaihdetta, jolloin myös HTTPS tulee käyttöön kaikissa palveluissamme.
+1

Kommentit (1)

Noin huonot mainostulot noin isoilla bannereilla? :D saa kyllä olla muuten ihan jeesuksen aikaiset systeemit ettei voi ottaa tuota käyttöön. T: toinen admin - G0lden_Kebab
Tietoja sivusta: "Sivustoon ei ole muodostettu turvallista yhteyttä. Älä anna tälle sivustolle salasanoja, luottokorttinumeroita tai muita arkaluonteisia tietoja , sillä hyökkääjät saattavat varastaa ne."

Että silleen.
0

Kommentoi tätä vastausta

Tämä pitäisi kyllä korjata,ettei hakkeripellet ala kirjoittelemaan toisten tunnuksilla.Mutta toisaalta jos kirjoittaa jotain sopimatonta niin voi sanoa että en se minä ollut.
0

Kommentoi tätä vastausta

Eipä käyttäjätunnuksessakaan ole mitään arkaluonteista jos on osannut tehdä ne niin:)
-1

Kommentit (1)

Olipas älyvaapaata? anna ne sitten vaikka mulle hetkeksi? - G0lden_Kebab
Eipä täällä niin arkaluonteisia tietoja liiku.
-5

Kommentoi tätä vastausta