6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Vahvistimen sijoittelussa on hyvä muistaa ettei liian pieneen tilaan laita. Itselläni oli 3 vuotta Onkyo joka lämpeni lähes kuin kiuas, tarvitsi myös aika väljän tilan. Monesti näkee ahtaaseen tungettuja vahvistimia, liiallinen kuumuus vähentää kestoikää huomattavasti.

Nyt Sonyn uutuus laite joka huomattavasti viileämpi mutta silti hyvä olla reilusti tilaa, että pääsee kuuma ilma poistumaan.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Itsellekkin sattui samankaltainen tapahtuma Onkyon vahvistimen kanssa. Oli käytössä noin 1.5 vuotta ja vaihdoin Pioneerin Vahvari käytössä ja toiminut nyt yli 2,5 vuotta täysin moiteetta ja ihan laatupeli kyseessä.. Juuri tuohon 500e hintaluokkaan sopiva ja toimiva merkki.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Käytännössä laitteet voi hajota koska tahansa. Yleensä vahvistimet kestää yli 3-vuotta mutta toki ns "maanantaikappaleita" on olemassa. Meillä on puolivuotta vanha Onkyo viritinvahvistin käytössä ja toistaiseksi on kestänyt hyvin ja vaikuttaa laatupeliltä. Aika näyttää miten asia on.

Kannattaa katsella eri malleja ja etsiä Googlen kautta niistä arvosteluja ja testejä. Etenkin testit kertovat laitteen huonot ja hyvät puolet.
0

Kommentoi tätä vastausta

yamaha pelittänyt kohta 20 vuotta
0

Kommentoi tätä vastausta

Onkyon SR501 kestänyt itsellä sen 2v+ heittämällä ja selvisi jopa talon palamisesta ja sammutustöistä kunnialla. Taloon pumpattiin vettä n. 30 000L joten ihan kunnolla on kastunutkin.. On myös ok-talossa screenin kyljessä saanut kokea kunnon popitusta leffojen ja musiikin fiilistelyn ohessa, 5.1 oli tossa kiinni. Oot saanu jonkun maanantaikappaleen. :P
0

Kommentoi tätä vastausta

En tiedä näistä nykyisistä koneista, mutta Nakamici vahvistin kesti yli 10 vuotta aikanaan ja nyt Denon on kestänyt 13 vuotta kovassa käytössä. Sen sijainti on hyvin ilmastoitu . Kaikki neljä sivua avoimia, ei koskaan auringossa ja reikien kevyt imurointi kerran kuussa.
0

Kommentoi tätä vastausta