mikä olisi ilmainen ja selkeä tietoturvaohjelma mielellään suomenkielinen ja helppo helppo asentaa?
-3
vistalle, kun maksettu f-secure ei enää toiminut koneen puhdistuksen jälkeen. Sitä ei varmaan enää uskalla uudelleen koittaa laittaa vaikka on koodit ja kaikki, kun se ei kertakaikkiaan ole toimineet.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Microsoft Security Essentials Fin
Avast Free Antivirus Fin
Avast pitää rekisteröidä aina ilmaiseksi vuosittain jotta toimii.

F-Secure pitää kokonaan poistaa ennen kuin asentaa uutta tilalle, ettei niille tule konfliktia keskenään. Poistotyökalu täältä.

Palomuuriksi riittää hyvin Vistan oma palomuuri.
+4

Kommentoi tätä vastausta

Itse voin suositella myös Avastia ja MS Security Essentialsia. Molempia käyttänyt ja toimivat hyvin ilmaisiksi ohjelmiksi. Essentials on erittäin yksinkertainan ohjelma ja Avast myös yksinkertainen mutta enemmän säätövaraa. Palomuuriksi itsekkin suosittelen Vistan omaa.

Ja tosiaan F-secure sitten kannattaa poistaa kokonaan kuten edellisessäkin viestissä jo mainittiin. Tuottaa muuten ongelmia.

Itselläni tosin ei vuosiin ollut F-securen tuotteenkaan kanssa ongelmia jos sen vain muisti päivittää aina uusimpaan versioon. Eli virustunnisteet päivittyy näissä automaattisesti mutta itse softa ei ja jos käytät F-securen omaa softaa niin uudempi versio pitää aina uudelleen ostaa. Mikäli nyt oikein muistan.

Jos maksat operaattorillesi tietoturvasta jotain kuukausimaksua niin kannattaa tarkistaa, että itse softasta on uusin versio koneella (yleensä ne näissä tapauksissa koetetaan asentaa automaattisesti kun uusi on markkinoilla, mutta jos kertaalleen kieltäytynyt päivittämästä niin ei sitä uudestaan ilmoittele).
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei toiminut minkä ihmeen koneen puhdistuksen jälkeen? Vaihda ihan ekana pois toi Vista niin on huomattavasti vähemmän ongelmia muutenkin. Itselläni ollut F-secure aina, eikä ole ikinä ollut mitään ongelmia sen kanssa. Suurin ongelman aiheuttaja on yleensä siinä näppiksen ja tuolin välissä...
0

Kommentoi tätä vastausta