Mikä juutuupissa mättää taas?
0
Välillä alkaa pyöriä aivan tyhjää, eikä mitään lataudu eikä pääse enää edelliseenkään, välillä puskuroi ja nyt kaikkein uusin villitys sivuilla on, että menee ruutu ihan valkoiseksi ja keskelle ilmestyy huutomerkki ja mitään ei mihinkään tapahdu. Pitää avata koko sivu uudelleen ja silti ei välttämättä toimi kunnolla. Onko tuolla niin paljon käyttäjiä, että palvelimet menevät heti kyykkyyn ja kyljelleen ja tarjolla ei ole kuin puskurointia?

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti kysyja:
Onko tuolla niin paljon käyttäjiä, että palvelimet menevät heti kyykkyyn ja kyljelleen ja tarjolla ei ole kuin puskurointia?

YouTube on Googlen omistama palvelu ja käyttää Googlen palvelimia, jonka palvelinkapasiteetti on valtava. Googlen palvelimet eivät siis ihan helpolla kyykisty.

Yksi erittäin merkittävä tieto puuttuu. Mitä selainta käytät, ja toimiiko muilla selaimilla?

Tässäpä tällaisia yleisiä korjausvaihtoehtoja (Etene viiva kerrallaan):
- Tee nettiyhteytesi nopeustesti: http://speedtest.net/ (Jos nopeus ei riitä, ei YouTubekaan tahdo oikein toimia)
- Tyhjennä selaimen välimuisti ja kaikki muutkin historia-tiedot (Voi joskus auttaa)
- Poista ja asenna Flash-player uudelleen
- Poista ja asenna selaimesi uudelleen


Toimiiko muuten YouTuben HTML5-versio:
http://www.youtube.com/html5
0

Kommentoi tätä vastausta

Käytätkö mokkulaa, vai kiinteetä?
Kato ainakin speedtestillä nopeudet, rengastajalla meni varkaudessa nopeudet kiinteessäkin ihan nollille.
Mulla huitelee mokkulalla, lähes 0:sta jopa 14 megaan, normaali on tossa 5-8 megaa.
Toi mistä kerroit on mahdollista, ja nyt jännitän miten tää kasi pyörittää juttuja.
Mulla se heittää siten, että rinki pyörii keskellä ja saattaa aloittaa biisit alusta.
-2

Kommentoi tätä vastausta