Kysy

4 vastausta

  • Vanhemmissa taulutelevisioissa niitä käytettiin pääasiassa laitteen firmwaren eli sisäisen ohjelmiston päivittämiseen, eli kytkettiin muistitikku tai PC kyseiseen USB-porttiin kiinni ja päivitettiin television firmware sen kautta.

    Myöhemmin osaan taulutelevisioista tuli tuki USB-tikulla olevien JPEG-kuvien katselulle. Tästä tuki laajeni tuossa 2006 hujakoilla, mm. Philipsin televisioissa, siihen että USB-tikuilta voitiin katsella myös DivX ja XviD-muodossa olevia elokuvia.

    Nykyisissä, moderneimmissa televisioissa USB-portin kautta voidaan yleensä tehdä jokin, jotkut tai kaikki allaolevista:

    1) Päivittää taulutelevision firmware
    2) Katsella USB-tikulla tai ulkoisella USB-kovalevyllä olevia JPEG-muotoisia valokuvia.
    3) Katsella USB-tikulla tai ulkoisella USB-kovalevyllä olevia DivX, XviD, MP4 tai .mkv -muotoisia elokuvia, usein myös tekstitysten kera.

    USB-portin merkitys tuntuu kuitenkin olevan aavistuksen verran laskussa, koska aivan uusimmat televisiot osaavat tehdä kaikki edellämainitut (ja paljon muuta) myös joko Ethernet-liitännän tai WLANin yli, eli toistaa esim. lähiverkosta löytyviä elokuvia, ladata itse päivitykset verkon yli tai toistaa YouTubesta videoita.

  • niistä voi toistaa videoo/kuvia massamuistilta suoraan ruudulle?

  • Käytetään myös TV:n ohjelmiston päivittämiseen

  • ohjekirjasesta selviää aika hyvin mitä ominaisuuksia ko. laite ja sen liitännät pitävät sisällään. se ohjekirja on semmonen paperinen juttu jossa on tekstiä ja kuvia.selaamiseen ei tarvita edes sähköä, kääntelet ihan itse sivuja..

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista