Kysy
 • Microsoft tilin hankala käyttö

  Aloin vaihtamaan salasanaa hotmail
  tiliini.
  Heti pyysi lähettämään koodia, jota ei tietysti vielä edes ollut. Annoinsähköpostiosoitteen johon koodin pystyi lähettämään, menin tilille hakemaan koodia, sieltä pyydettiin jatkamaan ja koska se oli myös microsoftin tili tämä toinenkin tili alkoi pyytämään koodia, joka lähetettiin gmailin osoitteeseen, josta hain sen hirmu kiireellä koska Microsoft ilmoitti että koodi haettava nopeasti ennen kuin sivu vanhenee.

  Hain pikavauhtia koodin joka vihdoin ja viimein kelpasi MS:lle. Sitten Microsoft tarjosi ohjelmaa joka varmistaa henkilöllisyyden ja aivan ilmaiseksi, ei tarvisi hakea koodeja!!! Vastasin ei kiitos.

  Onko Microsoft tahallaan tehnyt jopa salasanan vaihdon niin hankalaksi sentakia että ihmiset asentaisivat tuon henkilöllisyyden tunnistusohjelman kun eivät jaksa koodien perässä laukata?

  Kyllä alkaa kärsivällsyys olla koetuksella sekä puhelimen että koneen kanssa kun tuota Microsoft tiliä kestää tuskin hipaista kun alkaa sekoileen niiden koodiensa kanssa.

3 vastausta

 • Mieluummin näpyttelen yhden koodin tai asennan sen tunnistusohjelman (joka itseasiassa on koodigeneraattori, joka tulee rekisteröidä tuohon tiliin), kuin joku päivä huomaan MS tilini vaihtaneen omistajaa liian helpon salasanan vaihtoprosessin takia...

 • Lisää puh. nro ja tilaa koodit siihen .

 • Eli siihen tiliin lisätään puhelinnro. Ongelma on siinä että tilille ei pääse. Pyytää salasanaa ja tallennusta. Jos antaa väärän salasanan ei ehditä salasanan vaihtoa, ainoa minkä antaa tehdä on " yhdistä" ja kun vastaa että salasana unohtunut, pyytää koodia ja sillä aikaa kun sitä hakee se ei kelpaa, ei kelvannut puhelinnumeronaan.

  Voiko tehdä aivan uuden ms tilin kun tuota entistä ei saa käyttön enää millään?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista