Läppäri ei toimi, mikä neuvoksi?
+2
Läppärini lakkasi toimimasta kesällä, en tiedä miksi. Kun sitä yrittää käynnistää, siihen tulee vain "windows käynnistyy" ja siinä kestää normaalia kauemmin. Sitten näyttö menee mustaksi ja vain hiiri jää näkyviin, ja mitään ei tapahdu vaikka antaisi olla monta tuntia. Mitkään korjaustoiminnot eivät auta, ja en ole mikään nero näissä asioissa, todellakaan... Haluaisin ainakin pelastaa kuvat ja videot. Siinä on jokin Express gate, Asuksen läppäri kun on kyseessä, niin se on joku sen oma? Se kyllä toimii moitteettomasti, ja siinä olevalla Photo manager jutulla pääsee myös katselemaan kuvia, mutta se ei anna siirtää niitä tikulle, eikä siinä näy videot. Kaipaisin todella apua! Käyttis on Windows 7.

6 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Käyttöjärjestelmä on vain mennyt täysin sekaisin. Kuvat saa kovalevyltä parilla eri tavalla. Voit joko irroittaa kovalevyn ja joko asentaa sen toiseen tietokoneeseen rinnalle tai pistää se USB-telakkaan ja siirtää kuvat pois. Toisena vaihtoehtona voit asentaa käyttöjärjestelmän uudelleen, jolloin kone toimii taas.
+4

Kommentoi tätä vastausta

onnistuisiko kuvien pelastaminen laittamalla hirens boot virtual xp sisään, jolla pääset selaamaan kovalevyn sisältöä. Kaikki tarpeellinen tikulle, ja sitten windowsin uudelleen asennus.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Taisin unohtaa mainita että siinä ei ole CD asemaa. Ja ei onnistunut tuo kovalevyltä siirtojuttu, jostain syystä. Huomenna uusi yritys.
0

Kommentoi tätä vastausta

Hirensin saa myös tikulle käyttäen YUMI:a
0

Kommentoi tätä vastausta

Kommentoi tätä vastausta

Kokeilitko jo vikasietotilaa?
http://windows.microsoft.com/fi-FI/wind...er-in-safe-mode
Sitten käytetään näitä windowsin omia korjaustyökaluja
http://windows.microsoft.com/fi-FI/wind...se-in-safe-mode
0

Kommentoi tätä vastausta