7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Onko DVD soittimessasi kaapeli viritin? Jos on, niin kokeile vaihtaa scart paikat keskenään. Voi kokeilla mennä menuun ja säätää sieltä tallennus lähteen muodon.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Soittimessa ei ole kait mitään viritintä. Liitin siihen kaapeli-digisovittimen ohjekirjan ohjeiden mukaan, mutta edelleenkään kanavahaku ei löydä mitään.
0

Kommentoi tätä vastausta

Ei kanava haun tule löytääkään mitään sellaista vaan etsi tv:n kaukosäätimestä (source), elikä siellä on nappi jota painamalla saat klikattua scart1,scart2,DVD,PC:n ym.välillä josta kuva tulee.
0

Kommentoi tätä vastausta

Itellä ihan sama tilanne 26" Bravian kanssa. Oikein kytkettynä Daewoon VHS/DVD -tallentimen kautta näkyy vain epämääräistä valkoista "vaeltavaa" kuvahäiriötä, kun tv-kuva siinä pitäisi näkyä - jotta nauhoittaminen onnistuisi. Sonyn huoltopuhelinkaveri ei myöskään osannut sanoa mikä mättää, kun selitin kokeilleeni kaikki vaihtoehdot ristiin. Jotenkin tuon tv:n lähettämä signaali ei päädy nauhurille, toisin kuin edeltänyt setup, jossa boksilta tuli signaali nauhurille. Ei oikein klaaraa noita hommia tuo Bravia.
0

Kommentoi tätä vastausta

Braviassa ei myöskään toimi muut kuin sonyn kamerat
0

Kommentoi tätä vastausta

miksi sonyn dvd ei nauhoita maksukanavia. muut kanavat kyllä nauhoittaa. sonyn telkkari on.
0

Kommentoi tätä vastausta

Oliskohan vastaus siinä ettei, että antennista tai kaapelista kytkentään piuhat LG RC388 ja siitä vasta viedään signaali Bravian digitöllöön mikä purkaa lähetyksen katsottavaan muotoon. Jolloin siis DVD/VHS laite jossa ei ole digiviritintä, ei luonnollisesti löydä kanavia.

Braviasta taas ei saa RF-signaalia ulos tallentavaan laitteeseen.

Näyttäisi siltä että laite on tarkoitettu sellaiseen käyttöön jossa ensin on digiboxi, sitten DVD/VHS boxi ja viimeseksi kytketty analoginen TV.
-1

Kommentoi tätä vastausta