Laajakaista ei vissii mahdollinen tähän osotteeseen
0
Tarkistin soneran sivuilta laajakaistan saatavuuden tähän osoitteseen ja se ei ole saatavilla tähän osoitteeseen. Uskoisin siis ettei mitään muutakaan laajakaistaa saa tähän osoitteeseen. Vielä tietty kandeis katella joka nurkka et löytyykö puhelinpistoketta.

Varmaan järkevintä ois ottaa sitten vuoden parin sopimus mokkulalle.

Se vaan että nyt tää s-lahen 3G mokkula mikä mulla on preapeid muodossa niin on aikas hidas ainakin näin päivisin ja alku ilta/öisin. Mietin että sen netin pitäs olla kuitenkin ihan suht kivan nopee kun tässä osoitteessa tulee sitten kuitenkin punkattua aikas kauan. Yli vuoden päivät.

Nopeuskartat näyttää Tampereen Lamminpäälle hyvää missä nyt oon mutta todellisuus aika toinen ainakin tässä asunnossa. Yöllä nopeempi ain.

Ehdotuksia mikä olisi nyt paras netti tänne ja saako laajakaistaa?

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Jos taloonne on liitetty puhelinverkkoon, niin laajakaistan hankkiminen pitäisi olla mahdollista.
Jos noita puhelinlankoja taloonne ei tule, niin mokkula lienee ainoa mahdollisuus.
Soneraa kun tutkit, niin ethän tiedustellut vaan valokaapeli yhteyttä.

Tuo puhelinpistoke asia on tutkimisen arvoinen.

Pelien pelaaminen on hankalaa hitaan pingin ansiosta mokkulalla.
DNA:lta sain 2:n viikon mokkulan kokeilujakson pari vuotta sitten, kun sen otin. Ideana oli se, että jos ei toimi kunnolla voi peruuttaa tilauksen.
Kannattaa tuosta ottaa selvää, toimiiko systeemi vielä noin.
0

Kommentoi tätä vastausta

Soitto soneran ja muiden operaattorien asiakaspalveluun ja pyydä heiltä tarjoukset mitä maksaisi laajakaistan asennus haluamaasi osoitteeseen. Selivttävät sitten onko millainen laajakaista mahdollinen kytkeä suoraan (jos siis puhelinlinja tulee) tai mistä kaukaa puhelinkaapeli pitäis vetää että sen taloon saisi. Ja mitä tämmöinen asennus maksaisi.
Jos kiinteää laajakaistaa ei saa kohtuu hinnalla, he antavat sitten lisää vaihtoehtoja.
Soneran nettipalvelun saatavuus kysely nyt ei ole mitenkään 100% varma. Se väitti ettei vanhaan asuntooni saa laajakasitaa, vaikka Elisalla ei ollu vuotta aikaisemmin mitään vaikutta sitä kytkeä. (ja ei edes ollut elisan verkkoa, vaan elisa vuokrasi sitä soneralta...) Että niin luotattava ja osaava on sonera..
0

Kommentoi tätä vastausta

4G vois olla kans yks mahdollisuus:
http://www.elisa.fi/kuuluvuus/index.php?map=4g

Ei Lamminpää nyt kai niin sivussa tampereella ole että tuohon osoitteeseen ei kiinteätä yhteyttä saisi. Myöskin vaikka talossa ei olisi piuhaa kannattaisi selvittää paljonko sellaisen vetäminen kustantaisi.

Niin kuin tässä on muutkin ehdottaneet niin kannattaa selvitellä kaikki mahdolliset operaattorit läpi ennen kuin tekee mitään peliliikkeitä.
-2

Kommentoi tätä vastausta