Kysy
 • Kysy/vastaa muuttunut Spämmi palstaksi?

  Täällä kerrotun tiedon mukaan sivustolla on/oli joku "Somekampanja", jonka tulokset alkaa näkyä.
  Mitään muuta informaatiota en muutoksesta ole saanut.

  Kysymyksen ovat viime päivinä olleet sitä luokkaa, että niissä voi nähdä jonkinlaista tehtailua jo määrästäkin päätellen. Ne eivät ole enää kysymyksiä, jotka askarruttavat tavallisen ihmisen mieltä, vaan ovat tekemällä tehtyjä. Kuka tai mikä taho niitä tehtailee, en osaa ottaa kantaa, koska moderoinnilta viime muutoksessa vietiin viimeisetkin työkalut estää väärinkäytöksiä.
  Ainut jäljelle jäänyt työkalu moderaattorille on viestin muokkaus tai poisto kokonaan.

  Aikaisemmin spammaajia oli helppo paikallistaa sillä, että näki samasta kohteesta tulleet viestit ja muutamia muitakin tapoja, jotka eivät enää ole käytettävissä.
  Nämä moderaattorilta viedyt työkalut loivat täydellisen pohjan spämmaajille anonyymin vastaamisen lisäksi. Tällä luotiin pohja nykytilanteeseen.

  Koska kysymysten taso on laskenut nykyiseksi ja muutokset veivät mahdollisuudet tehdä moderaattorin toimia, olen päättänyt lopettaa Kysy/vastaa sivuston moderoinnin.

  Kiitän kaikkia yhteistyöstä vuosien varrella. -IlmoPJ

2 vastausta

 • Usko moderoinnin vaikuttaneen nykytilanteen syntyyn. Omakohtainen kokemus tukee tätä ajatusta. Vastasin johonkin kysymykseen, johon oli jo yksi vastaus annettu. Annettu vastaus oli väärä, annoin alanharrastajana oikean vastauksen, mutta moderointi poisti sen.

  Tietysti asiallisen vastauksen poistaminen raivostutti, ja lopetin vastailun siihen. Uskon moderoinnin tehneen vastaavia tyhmyyksiä muidenkin kanssa, jotka eivät kuitenkaan tyytyneet saamaansa kohteluun vaan toimivat parhaaksi näkemällään tavalla. Uskon vastuun siirtämisellä olevan tilanteeseen korjaavan vaikutuksen, se vain toteutuu hitaasti.

 • Ehhh

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista