Kysy

8 vastausta

 • Olen kuullut matkahuollon käsittelevän noita paketteja aika rankasti. Ainakaan posliinia en heillä kuljetuttaisi :D

 • Itse olen tilannut kaiken tähän mennessä postin kuljetuksilla ja ongelmia ei ole ollut. linja-autoa asemalla odotellessa usein näkee kun matkahuollon paketit lentää lastauksessa erittäin rajusti. Kuskit eivät pahemmin tavaroista piittaa. Pakko kuitenkin sanoa ettei postikaan varmasti aivan silkkihanskoin niitä tavaroita käsittele vaan pakkauksen pitää olla hyvin suojaava, niinkuin yleensä aina onkin kun jostain verkkokaupasta tilaa.

 • Onko siinä kaikki vaihtoehdot? Olishan noita kolmekirjaimisia logistiikkafirmoja vaikka kuinka

 • Eka kesätyöpaikkani oli VR:n Transpoint... Sitä kautta en ainakaan särkyvää tavaraa koskaan lähettäisi. Muistan turhan hyvin miten välillä trukkikuski sai painettua trukin piikin läpi kirkkoherran ehtoollisviinilaatikosta ja toisaalla taas joku sai tiputettua kokonaisen flyygelin lastaussillalta. No, ehkäpä ajat ovat muuttuneet, johan se paikkakin (VR:n makasiinit) vaihtui pari vuosikymmentä sitten, ja sittemmin vanhat makasiinithan paloivat ja purettiin musiikkitalon alta.

  No, oikeasti, uskoisin, että ainakin Itella nykyään kunnioittaa särkyvää-tarroja edes jonkin verran. Ja matkahuollon kautta mitä joskus työn puolesta CD-soittimia sun muuta lähettelin, ei yksikään matkalla tiettävästi hajonnut. Muta kyllähän se silti arveluttaa varsinkin kovalevyä ostaa postitettuna. Toivon ainakin, että tulevat tietokoneliikkeisiin hyvin pakattuina ja varovasti käsiteltyinä.

 • On aivan sama tilaatko tavarasi Matkahuollon vai postin kautta (nyk. Itella). Vastuu tavaran rikkoontumisesta kuljetuksen aikana ei ole sinulla. Kannattaa käyttää sitä palvelua joka on joko halvempi tai josta on helpompi hakea tilattu tavara.

  Mikäli joku haluaa Itellasta huonoja kokemuksia, niin yksi vähän liian paksu kirje oli poljettu ihan lyttyyn jotta se olisi mahtunut postilaatikon luukusta sisään. Tässä ei kuitenkaan täysin onnistuttu ja ko. paketti jäi lopulta postiluukkuun jumiin, jossa se törrötti kun tulin kotiin. Kirjeen sisällä ollut peliohjain oli tämän käsittelyn jälkeen kohtuullisen monessa osassa. Tässäkään tapauksessa en itse joutunu maksumieheksi, vaan peliohjaimen myynyt yritys maksoi postikulut kun lähetin ohjaimen heille takaisin ja he lähettivät minulle uuden ohjaimen, tällä kertaa pahvilaatikossa.

 • Matkahuoltoon.

 • En tiedä mul o menny usko toho postiin hidas ja muutenki täys paska

 • Furrealz? Thats mraveolusly good to know.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista