Kysy

5 vastausta

 • TW-EA510 taitaa olla vanhan XP aikakauden laitteita ja DIR-655 on pelkästään reititin, joten tietämättä tarkempaa tilannetta joka sinulla on, niin sanoisin, ettei kumpikaan, ilman lisäselvitystä.

  Vahinko, että et kertonut tarkemmin tilanteestasi.

 • Lisäselvitystä
  Yritin saada langatonta verkkoa ZTE:llä. Mutta olen katvealueella ja heikko signaali. Joten kiinteällä menisin ja kumpikin modeemi olisi käytettävissä. TV:lle ei tule tarpeeksi, vain 4-6Mbit. Kiinteällä 15-18.

 • Huomaa nyt, että tuo DIR-655 ei ole modeemi, pelkkä reitin vaan, joka suoraan ei sovellu DSL lijaan, vaan tarvii DSL- tai kaapeliodeemin seuraksi.

  Toinen taas on ikivanha, mutta lienee käytettävissä olevista vaihtoehdoista ainoa käyttökelpoinen, jossa valmistajan tuki on XP:hen asti, eli melkosen vanha. Uskisin sen kuitenkin toimivan jonkinlaisen yhteyden saamiseen DSL-verkossa.

  Tuo TV sekoittaminen asiaan sotki asiaa taas vähän, onko kyse mahdollisesti DSL linjan sijaan kaapeliverkosta?

 • Todennäköisesti talossa on kiinteä laajakaista ja sen lisäksi yritetty puhelimella (ZTE) langatonta yhteyttä käyttäen muodostaa pari TV:hen...
  Ensiksi kummallakaan ehdottamistasi laitteista ei sovi kyseiseen asiaan jos tahdot katsella niinsanottua Smart TV:tä...Kysy operaattoriltasi kiinteään laajakaistaasi sopivaa Modeemia,hanki sen lisäksi niinsanottu Alueen laajennin esim...Asus Asus RP-AC52.Kiinteällä verkolla 15-18 megatavua sekunissa riittää hyvin TV:n katseluun Wifi yhteydellä...
  Toivottavasti tässä oli kyseessä TV:n katselu,Netflix,Yle Areena tai jokin muu...

 • Nää kysymykset on nii hienoja kun aina menee ihan arvailuksi mitä kysyjä on mahtanut tarkoittaa, jos kysyy niin ei kannata pimittää niitä tietoja.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista