Kysy
 • Kuinka voin tehdä Windows 7:n päivityksistä "pysyviä" ja poistaa kaikki päivityksistä jälkeen jääneen romun.

  Ärsyttää kun kone hiljalleen täytyy windowsin ja muiden ohjelmien päivitysten backupeista. Jos ohjelmat kerran toimivat, niin miksi ihmeessä haluaisin palauttaa vanhemman version. Eikö windowssi todellakaan osaa itse poistaa romujaan kun ne käyvät vanhoiksi?

  Internet Explorer MSI päivitykset Windows 7 Windows Update Windows-ongelmat

Yksi vastaus

 • Kyseessä on ilmiselvästi Windows.

  Noh, nyt kun kyseessä on Win7, enkä ole itse vielä siirtynyt seiskaan (melko heikosti menee mullakin), niin en nappi napilta osaa neuvoa. Joka tapauksessa Windowsissa tuntuu aina olevan oletuksena tuo palautus-ominaisuus, jonka olen aina poistanut kokonaan käytöstä.

  Jos kuitenkin haluaa välttää formatoinnin, niin ehkä se pitää vain elää tuon backup monsterin kanssa. Joka on varsinkin suositeltavaa ei-niin-taitaville koneen käyttäjille.

  Windows muutenkin ajan myötä tahtoo kerätä kaikkee ylimääräistä, jotka sitten kannattaa erilaisilla cleanereilla poistella, tai formatointi.

  http://www.download.fi/tietoturva/jarjestelman_puhdistus/
  Nippu erilaisia cleaner-ohjelmia. Ei välttämättä suoranainen vastaus kysymääsi, mutta kaiken muun ohella ilman muuta käteviä.

  Napilta napille ohjeet varmastikkin löytyvät googlella, jopa suomenkieliset, kun hakusanat laittaa kohilleen (esim. "Win 7 Järjestelmän puhdistus" jne.). Backup and Restore Centeristähän tuo palautus-ominaisuuden asetukset löytyneen.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista