Kuinka poistan Popcorn Timen Updater-sovelluksen?
0
Sovelluksen sijainti: Paikallinen levy (C:), Program Files (x86), Popcorn Time (tiedostokansio).

Olen yrittänyt poistoa Ohjauspaneelin kautta Ohjelmat ja toiminnot -osiosta sekä Popcorn Timen oman uninstall-toiminnon avulla. Kummassakin tapauksessa minulle jää C-levylle roikkumaan Popcorn Time:ksi nimetty kansio, jossa on init-tekstitidosto 0 kt ja Updater-sovellus 332 kt.

Kun yritin poistaa tuota Updater sovellusta hiiren avulla klikkailemalla, niin tulee ilmoitus "Tiedosto käytössä" "Toimintoa ei voi viimeistellä, koska tiedosto on avattu kohteessa Update service. Sulje tiedosto ja yritä uudelleen."

Mistä ja miten löydän tuon Update servicen? Miten estän sitä käyttämästä tätä Updater sovellusta, jotta saan sen poistettua? Koneellani Windows 8.1.

3 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ohjelman kuvake näkyy todennäköisesti alapalkissa, jossa aktiiviset ohjelmakuvakkeet, jos ei ole näkyvissä, katso pikku kolmiosta "Näytä piilotetut kuvakkeet" ja hiiren oikealla napilla "Exit" tai "Poistu" ja kokeile poistoa uudelleen.

Jos edellä mainitulla ei onnistu, lataa CCleaner Free ja "Poista käytöstä" kohdasta "Työkalut"->"Käynnistys". https://www.piriform.com/ccleaner/download
Suorita ohjelman poisto.
+2

Kommentoi tätä vastausta

En pystynyt kommentoimaan vastausta, vaan tuo kenttä on harmaana...

Ohjelmakuvaketta ei näkynyt tuolla piilotetuissa kuvakkeissa, mutta se kyllä "välkähti" alapalkissa.

En ladannut tuota CCleaneria, vaan menin Tehtävienhallintaan. Sieltä näköjään löytyi tuo samainen Updater-sovellus. Valitsin Lopeta tehtävä ja menin C-levyn kansioon Program Files (x86), valitsin hiirellä Popcorn Time -kansion ja painoin Delete-nappulaa.

Tuon jälkeen kansio hävisi ja löytyi työpöydän roskakorista, jonka tyhjensin.

Tämä poisto ei ehkä ollut oikeaoppinen, mutta toivottavasti nyt pääsin kokonaan riesasta. En enää uskalla ladata tuota elokuvaohjelmaa, vaikka siellä se-päätteisessä versiossa ne leffat ovatkin katsottavissa.

Paljon kiitoksia vastauksesta. Sen avulla tajusin kokeilla tuota toista menetelmää.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mistä kohdasta löysit tuon updater sovellukse? Itsellä sama ongelma.
0

Kommentoi tätä vastausta