4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Katso mitä täällä on asialle tehty. https://keskustelu.afterdawn.com/thread...jagen-a.774291/
+1

Kommentoi tätä vastausta

Joku mainosti hitman pro huuhaa ohjelmaa.
Malwarebyteskin ilmaisena parempi.
0

Kommentoi tätä vastausta

Hitman Pron tarjoajalle. Miksi maksaa ohjelmasta jos ilmaiseksi saa parempia.
Totta, Defender ei tee vääriä hälytyksiä, eikä aina oikeitakaan, vaan päästää virukset usein läpi. Parempi on toimiva, vaikka joskun tulisi vääriäkin osumia, jotka ovat melko harvinaisia.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Kaikki mitä kyseisessä artikkelissa suositellut ovat hyviä.Nykyään jos sinulla on Win 10:n niin Windows Defender on hyvä ohjelma ja päivittyy kolme kertaa päivässä.Ihan näin koodaajana olen todennut että nykyiset virusturva ohjelmat ovat sellaisia että niiden kanssa ei voi tehdä työtä, liikaa niin sanottuja vääriä hälytyksiä.Et tarvitse muuta kuin Windowsin oman virusturvan.Tosin se ei suojaa Adware ohjelmilta kun se on eri käsite kuin virusturva.
Yksi hyvä ohjelma poistaa kerralla kaikki Adwaret eli ohjelmaan piilotetut tiedostot jotka käyttävät koneesi tietoja on Hitman Pro.Voit suorittaa ilmaiseksi kerta tarkistuksen joka poistaa tietokoneeltasi kaikki siihen kuuluvat ohjelmat.Myös selaus tiedostot eri selaimista.
Itse ohjelma ei paljon maksa eikä käy taustalla,mutta kun sen suorittaa niin koneesi on puhdas Adware ohjelmista.
Virusturva ja Adware on eri käsite, joten virusturva ohjelmat eivät niitä poista,ero on hiuksen hieno.Enempää en selosta koska voit itse ottaa siitä selvää vaikka ihan Googlaten.
Mikä ohjelma Adwaren poistoon on paras en ota kantaa,mutta tämä oli vain sinulle ehdotus.Monet näistäkin ohjelmista ovat melkein huijauksia.
-5

Kommentoi tätä vastausta