Kysy
 • Kannattaako aina päivittää näytönohjaimen ajuria?

  Käytössä Geforce GTX 765m. Kyseessä siis Kepler-arkkitektuurin näytönohjain. Huhujen mukaan seuraavan sukupolven Maxwell-suorittimien paremmuuden osoittamiseksi Nvidia olisi heikentänyt uusilla ajureilla vanhoja suorittimia. Onkohan tuossa mitään perää? Jos on, mikä olisi paras mahdollinen ajuri GTX 765m:lle?

  geforce nvidia näytönohjaimen ajurit

2 vastausta

 • Tuollaisten heikentämis huhujen perään en korviani lotkauttasi. Joillakin näyttää löytyvän mitä ihmeellisimpiä kuvitelmia ja salaliittoteorioita eri asioista.

  Ei mikään pitkäjännitteiseen toimintaan tähtäävä yritys lähtisi heikentämään omien tuotteidensa laatua tarkoitushakuisesti ja heikentää samalla asemaansa kilpailijoihinsa nähden.
  Ajatuskin tuollaisesta on mielestäni triviaali ja se sataisi kilpailijankin laariin.

  GTX 765m:lle, no uusin ajuri se yleensä on, jota tulisi käyttää. Tosin NVidialta tulee kovin tiuhaan noita päivityksiä, etenkin aina, kun uutta julkaisua tulee. Ihan hyvin voi jättää noita päivityksiä väliinkin, jos kaikki toimii normaalisti.

 • Ei Nvidia tahallaan heikennä vanhojen mallien nopeutta, mutta ajurit optimoidaan uusille korteille. Kepler ei enää hyödy uusista ajureista joten niitä on turha päivittää.

  wwallu

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista