Kysy
 • Ilmeisesti en voi käyttää lepotilaa koska logitech gaming software lakkaa toimimasta sen jälkeen, hiiren profiilit ei lataudu ja näyttö on mustana?

  Kyseessä on tietenkin virhe, mutta millähän sen voi korjata?

  Windows 8.1, g19 ja g9x laitteet, uusin gaming software ja kaikki päivitykset kaikkeen mahdolliseen. Ohjelma ja laitteet toimivat kuten pitääkin, mutta olisi kiva laittaa kone lepotilaan joskus, mutta siitä heräämisen jälkeen näppis on pimeänä ja hiiri hitaampi ja väärä profiili, kun ei lataa niitä ohjelmasta.

  Ennen auttoi se, kun terminoi lcore.exen ja käynnisti uudestaan, mutta nyt ei sekään toimi, kun se ei sulkeudu ja siihen ei ole oikeuksia.

  Naurettavaa kyllä se, että lepotilan jälkeen pitäisi aina koko kone käynnistää uudestaan, vain sen tähden että näppis/hiiri toimivat oikein. Horrostila toimii onneksi aina oikein, käytän sitä siis, mutta lepotilakin olisi kätevä.

  Kaverin mukaan ongelma on kuulemma yleinenkin, mutta mikähän sen korjaa sitten?

  8.1 ajuri logitech ohjelma windows

3 vastausta

 • "Onko vanha versio? Itselläni käytössä versio 8.51.5 64bit ja toimii hienosti. "

  > versio on sama ja myös 64 bittinen t. kysyjä

 • Mullakin toimii moitteetta tuo win 8.1 koneessani ja G19-näppiksen kanssa. Lepotilasta palautumisen jälkeen toimii ihan normaalisti, eli ohjelmassa ei ainakaan ole vikaa. Kannattaa tarkistaa USB-portin virranhallinta-asetukset ja säätää asetus niin, ettei kone katkaise jännitettä portista koneen siirtyessä lepotilaan. Silloin ei kyseistä ongelmaa tule.

 • Onko vanha versio? Itselläni käytössä versio 8.51.5 64bit ja toimii hienosti.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista