Kysy

6 vastausta

  • Jos koneen kiintolevyllä on palautusosio saat sen esiin jollain funktionäppäimellä. Ellei aivan koneen käynnistyksen alussa tule näkyviin mitään Press XX to system restore tai jms kokeile painella vaikka F8 koneen alkaessa käynnistyä. Sieltä saattaa avautua järjestelmän palautusvalikko. Ellei kaikesta huolimatta toimi niin sitten pitää hankkia levy jolta Windowsin voi asentaa. Siinä tapauksessa kuitenkin seiska.

  • Todennäköisesti osioitu uudelleen kun Ubuntu asennettu. Ainoa vaihtoehto hommata palautuslevy. Tai epävirallisesti asentaa vista ja oem aktivaattorilla määritellä hp lle sopiva oem koodi. http://www.mydigitallife.info/2007/05/30/windows-vista-activator-21212-with-oem-logo-by-str0/

  • OS on käyttöjärjestelmä kuten Windows tai Linux. Kannattaa opetella Ubuntun käyttö, todella hyvä ja kevyt järjestelmä kunhan alkujärkytyksestä pääsee eroon: esim. virustorjuntoja tai mitään ei tarvi. Et tule katumaan, onnea matkaan :-)

  • Miksi ihmeessä siihen vistan haluaisit? Hyvin raskas tuo ja huono :)

  • Lisenssitarra vaiko OS ?

  • En nyt välttämättä vistaa haluakaan, kunhan nyt joku windows, koska tämä ubuntu ei ole mielestäni mukava käyttää. Kysyin vistasta vaan, koska siihen se tarra tuolla pohjassa on. Lisenssitarra se on, mikä on OS? Olen kovin "vihreä" näissä asioissa, siksi ehkä vaikuttavat tyhmiltä kysymyksiltä. Esim. tuosta 14.2. klo 20:37 tulleesta vastauksesta en ymmärrä mitään.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista