Gmail ja sähköpostin teko ongelmia
+1
Kaverillani ei ole gmail tiliä mutta puhelimen vuoksi tarvitsee tilin. Aloin omalla koneellani tekemään hänelle tiliä, mutta hänen sähköpostitili liitettiin omien tilieni perään!!

Pitääkö minun mennä tekemään gmail tili hänen omalla koneellaan? Onko niin että google näkee laitteenkokoonpanon, ja sen vuoksi tunnistaa gmailtilin joka on tehty koneessani.

7 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Android laite antaa tehdä uuden Google tilin laitetta käyttöön otettaessa, eli tiliä ei tarvitse olla ennestään. Ja ei ole yhtään mitään väliä millä laitteella tili on luotu. Gmailin työpöytäversio tarjoaa kirjauduttaessa sellaisia tilejä, joita koneen kekseistä löytyy... Mutta tämä ei tarkoita että tili olisi liitetty koneeseen.
+5

Kommentoi tätä vastausta

Olen aiemmin tehnyt useita tilejä ja niiden tekeminen on onnistunut, mutta nyt liittää tilin omiin tileihini , pitää kokeilla vielä uudelleen
0

Kommentoi tätä vastausta

tein tilin toisella selaimella, niin onnistui
0

Kommentoi tätä vastausta

Gmail tiliä ei tarvitse tietenkään tehdä sillä laitteella mihin se tulee - silloinhan aina pitäisi tehdä uusi tili uudelle laittelle. Chrome näyttää kaikki tunnukset joita on käytetty samassa listassa. Tunnusta ei siis ole yhdistetty mitenkään juuri sinulle.
0

Kommentoi tätä vastausta

Jos se ei mennyt läpi, niin ihan hyvä.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Minkään puhelimen ei pitäisi vaatia vain Googlen sähköpostitiliä ja teko onnistuu hyvin ihan omallakkin koneella. Olisiko suvussa ketään joka osaisi käyttää tietokonetta ja jolta voisi kysyä iha livenä apua sähköpostin tekoon? Olisi ehkä paras näin :)
-1

Kommentoi tätä vastausta

Vastasit itse kysymykseesi, gmail tili pitää tehdä koneella johon se halutaan.
-9

Kommentoi tätä vastausta