Kysy
 • Facebookin uutisnauha

  Sivupalkissa / kaveripalkissa näkyy uutisnauha Facebookissa, johon tulee kaikki uusimmat tykkäykset ym.

  Ennen minulla oli etusivulla uutisnauha kanssa, siinä oikealla puolella mihin tulee mainoksia ja lukee "Suomi, yksityisyys, käyttöehdot" ym. Vahingossa painoin "piilota uutisnauha" ja nyt en enää löydä nappia, millä voin palauttaa.

  Osaako kukaan neuvoa, miten sen saisi takaisin?

  Facebook kaveripalkki sivupalkki uutisnauha

6 vastausta

 • Eli tuo nuoli, josta uutisnauhan saa palautettua näkyy ainoastaan, kun näkyvissä on myös joku tapahtuma kuten syntymäpäivä yms. Eilen ei minulla ollut mitään tapahtumaa, joten "palautusnuoltakaan" ei näkynyt. Piti sitten varta vasten luoda tapahtuma, jotta sai nuolen poistettua.

  Sinänsä jännä, että eilen ei sitten ollut yhtään tapahtumaan, kun yleensä tuntuu, että aina on jonkun kaverin syntymäpäivä...

 • Facebookilla on kyllä ihan oma asiakapalvelunsa "ilmoita ongelmista" jonne voi näitä kysymyksiä myös lähettää. Heiltä voisi saada asiallisempaa ohjeistusta kuin täältä...

 • Täysi turhake koko Facebook. Lähinnä haittasivusto, joka levittää viruksia yms.

 • Tuolla ilmeisesti ratkaisu ongelmaasi http://fi-fi.facebook.com/help/484698331587524
  Miten sivupalkki toimii?

  Voit siirtyä sivupalkista eri toimintoihin, kuten aikajanalle, ryhmiin, sovelluksiin ja keskusteluun.

  Voit käyttää yksityisyyden pikakuvakkeita osoittamalla sivupalkkia ja klikkaamalla sen ylälaidassa -kuvaketta.

  Sivupalkin yläosassa on pikalinkkejä useimmin käytettyihin toimintoihin. Valitsemalla Näytä lisää näet päälinkit usein käyttämiesi sivujen, ryhmien ja sovellusten listoihin.

  Sivupalkin alaosassa näytetään kaverit, joiden kanssa viestittelet eniten, sekä keskusteluasetukset.

  Sivupalkki seuraa näytön vapaata tilaa ja laajenee vain, jos tilaa on tarpeeksi. Jos sivupalkkia ei ole laajentunut, kokeile käyttää selaintasi koko näytön tilassa tai säädä näytön tarkkuutta.

 • En puhunut sivupalkista, saan sivupalkin ja voin piilottaakin sen, mutta kun sivupalkin piilottaa, pitäisi uutisnauha tulla etusivulle, mutta ei tullut.

 • "Voiko uutisnauhan sulkea, piilottaa tai siirtää tai voiko sen kokoa muuttaa?

  Jos keskustelupalkki on suljettu, voit piilottaa uutisnauhan klikkaamalla -kuvaketta uutisnauhan oikeassa yläkulmassa. Saat uutisnauhan jälleen näkyviin klikkaamalla kuvaketta uudelleen.

  Jos keskustelupalkki on auki, voit suurentaa tai pienentää uutisnauhaa vetämällä uutisnauhan ja keskustelun välistä vaakapalkkia ylös ja alas."

  Mutta tuota nappia minä en kyllä näe, mitä avuksi?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista