Kysy
 • Catalyst center "ei tueta käytettyä GPU versiota." eikä toimi. Samaa ongelmaa saitteko kuntoon miten?

  Koneesta loppui paristo. Vaihdoin sen ja eipä näytön ohjain enää pelittänyt. Resot on alhaiset ja bitti max 4. Poistin sitten näytön ohjain jutut jollain Guru ohjelmalla ja näyttö tuli siistin näköiseksi, mutta video ymm jutut tahmii.
  Asensin sitten uudestaan hotfixeja ymm poistaen välilllä niin samaa sotkua puskee vaan.
  Ihmetyttää miksi ati2vga.dll versio ei natsaa asennetun Catalystin kanssa vaikka samassa paketissa olivat? Jos se on sitten tuo dll mistä kiinni.

  Käyttis: XP service pack3
  kortti Sapphire HD 3450
  ei internettiä koneessa

  ( varmaan vintille mentävä tonkimaan, jos löytyisi cd mikä tuli kortin mukana. :D )

  ati catalyst center xp äänikortti

5 vastausta

 • Pariston loppuminen nollaa biossin asetukset. Tässä tapauksessa varmaan myös näytönohjaimen asetuksen. Sen olisi saanut biossista palautettua takaisin, jolloin olisi taas toiminut normaalisti.
  Olet ilmeisesti poistanut ajurin ja mitä...
  Täältä saat siihen ajurin ladattua: https://www.amd.com/en/support/graphics...-radeon-hd-3450

 • Homma hoitui, kun löytyi näytönohjaimen mukana tullut asennus levy.
  Asennus levykkeeltä kun lisäsi pyydetyn VGA laitteen ohjaimet, niin se osasi laittaa samanlaiset ati****.dll tiedostot system32 kansioon. Taisi kysäistä 3 erillaista korvataanko tällä vanhemmalla tiedostolla uudempi. Catalystiä en sitten ala edes laittamaan, jos videot pyörii näin kun ei tule pelattua "Museokoneella" enää.
  Ihme homma vain miten tuolla ladatuissa paketeissa ei ollut taitoa korvata niitä dll tiedostoja? Varmaan näin jälkiviisaana ne ois pitäny asennus kansiosta kopioida kaikki sinne system32 kansioon. Eli jos uudemmat haluis pitäisi varmaan asentaa tuo hotfix ja sitten kopioida kaikki dll jutskat käsin. Mutta olkoon :D
  Kiitos vastauksista. homma toimii ja elämä hymyilee. ;)

 • Kiitos linkistä, mut tuoltakin olen yrittänyt pistää ajuri pakettia. bioksessa vga tunnistus pois päältä. sitä vois kokeilla ja jos pelkän ati2dvag.dll ajurin tyrkkäisi system32 kansioon ilman catalyst sotkua? koneella ei ole tarkoitus pelata. pelkkä videon pyöriminen riittää.

 • Valitse biossista PCIe näyttis käyttöön ensin ja asenna sitten sen ajuri.

 • Museokone. :D

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista