Kysy
 • Adsl yhteys katkeaa kerran vuorokaudessa, miksi ?

  Käytössä on Telewell ea-501 v3 ja d-link dir-615 ja liittymänä sonera 24M. Yhteys palautuu kun käyttää virrat pois modeemista. Sama ongelma oli Linksys AM200 modeemilla, aikaisemmin oli telewell ea-201 ja ongelmaa ei ollut.

  adsl d-link katkeaa telewell

5 vastausta

 • Kaverilla sama homma, ei auttanu welhosta siirtyminen elisaan ja kaiken lisäksi muutti seuraavaan rappuun. Modeemi vaihtunu muutamaan otteeseen. Veikkaan että siellä on ollu joku "etelä-suomesta" tullu sähkömies vetämään kuparit Petruskoin tyyliin.

 • katsos ethernet liitäntäsi ominisuuksista, ettei siinä ole virransäästöä päällä.
  Ohjauspaneeli>laitehallinta>virranhallinta

 • Kokeilepa vaikka kaverin mokkulan kanssa samasta paikasta ja vertaa sitten.
  Varkaudessa ainakin Soneran miehet tuli aika pian paikoille kun nopeudet oli langallisessa 0.3 luokkaa. Zyxel-modeemi kyseessä.

 • Miten modeemin valot käyttäytyy kun ongelma on päällä? Palavatko samalla tavalla mitä toimiessa? Modeemin hallinnasta näkee myös tuleeko linjalle virheitä. Yksi yllättävä tekijä voi olla myös puhelinjohto, jos sinulla on 10m puhelinjohto niin ota äkkiä pois. Modeemin ja puhelinpistokkeen välissä ei nopeiden yhteyksien kanssa kannata pitää kuin se mukana tuleva 1,5m pätkä. Hitaammissa yhteyksissä ongelmaa ei välttämättä havaitse, mutta nopeat ovat niin paljon häiriöherkempiä notta alkaa näkymään.

 • se estää liian dataamisen ja nolifen

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista