Kysy

3 vastausta

 • Widgettejä sisältäviä paketteja ei Googlen dokumentaation mukaan saa siirtää muistikortille. Syynä tähän on se, että vanhemmat laitteen unmounttasivat muistikortin, kun laitteen yhdisti USB-kaapelilla tietokoneeseen (tällöin oli USB-mass storage käytössä). Nykyään yhdistys tehdääm PTP/MTP:llä, jolloin tätä ongelmaa ei taida enää olla. Kuitenkin, sellaisen applikaation joka sisältää widgetin ei pitäisi antaa siirtää itseään kortille.

  Muistikortille siirretyn ohjelman ikonin voi lisätä uudelleen aloitusnäyttöön, mikäli se siirrettäessä katoaa (työpöytä ilmeisesti tulkitsi siirron poisto+asennus uudelleen tässä tapauksessa). Mulla on omassa laitteessa useita muistikortille siirrettyjä ohjelmia työpöydällä ilman mitään kummallisuuksia.
  Jos muistikortti on hetkellisesti pois käytöstä näkyy ohjelmien ikonin reunassa lukko-kuvake.
  Näin siis ainakin Samsungin firmwarella.

 • Puhelin ei herjannut mitään kun siirsi ohjelmat. Ja kortilta kyllä toimivat. Kokeilin kyllä tehdä uuden ikonin aloitusnäyttöön, mutta se ei pysy siellä. Jossain vaiheesa sen huomaa kadoneen. Viimeistään luurin uuudelleen käynistys ne sieltä hävittää. Ongelma on että päivitykset alkoivat herjaamaan ette luurissa ole tarpeeksi tilaa ladata päivitystä. Siirto ratkaisi tämän kyllä, mutta ikonien katoaminen tuli tilalle. Täytyy vissiin opetella avaamaan ohjelmat ohjelma näytöstä.
  T. Kysyjä

 • Ohjelmat kannattaa pitää laitteen omassa muistissa niin ei tule turhia ongelmia.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista