Kysy
 • Vuoden käytössä ollut ZTE Blade (3.2 kameralla) lakkasi ottamasta virtaa vastaan. Kumpi lienee ennemmin rikki akku vai laturi?

  Kännykkä ei mene päälle laturissakaan. Sen verran on virtaa, että tärinä tuntuu. Voiko jossain maksutta/pienellä kustannuksella testata akkua tai laturia? Mitä hintaluokkaa mahtaisi olla korjaus ja kannattaako edes, vuoden teini-ikäisen käytössä olleelle puhelimelle?

  Android latausongelmat zte blade

4 vastausta

 • Jos puhelin on vasta vuoden ollut käytössä, niin takuu lienee voimassa? Vie puhelin huoltoon. Korjaus ei takuuaikana maksa mitään. Jos takuu ei ole voimassa, niin vie silti takuukorjaukseen. Tuotteen odotettu elinikä on pidempi kuin vuosi, joten liike/valmistaja on velvoitettu korjaamaan se ilmaiseksi myös takuuajan umpeuduttua, kunhan takuun umpeutumisesta ei nyt vuosia ole.

 • Oletko kokeillu ladata puhelinta suoraan tietokoneesta? samanlaista ongelmaa oli itellä aikoinaan ja osoittautu emo vikaseksi, takuu huollossa sen huomasivat.

 • Kiitos neuvoista... Paljastuksena voin häpeäkseni? kertoa, että neiti näppäkätevä oli äitinsä tavoin avannut kännykän kaikki ruuvit(myös sinetöidyn)kokeillakseen itse katsoa mikä vikana, joten takuu ei liene voimassa. Täytyy kokeilla tietokoneella vielä.
  Itse olen tottunut vanhoja peruskännyköitä aukomaan ja puhdistelemaan omin päin, kun kalliit huollot ovat ah niin kaukana. :)
  Em. kännykän hankin joululahjaksi kosketusnäyttöä kinuavalle, kun ei ollut niin mahdottoman hintava hankinta verrattuna esim. Samsungin vastaavaan.

 • Tarkista, että kaikki sim kortit ja muut ovat paikoillaan. Kännykän pitäsi näyttää latauksesta, voisi olla, että pelkkä USB-kaapeli tai laturi on rikki... Tollasen kojaaminen maksaa usein enemmän kuin uus laite. Eli en sitä suosittele. Kännyköille on tapahtunu vaikka mitä, ei ne kestä veteen tiputtelua eikä kaivurilla yliajoa. Oli vaikka kuinka laadukas tai kallis peli. Ite suunnittelin hankkia teini-ikäiselle tytölleni Huawei Sonic uutuuspuhelinta, tuli juuri markkinoille . Ainakin koneboxilta ja verkkokaupalta löytyy noin 130€. Siinä olis aika uusia systeemejä.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista