Voinko yhdistää kaksi tietokonetta rj45>rj11--rj11>rj45 johdolla? Käytössä on vain 2 johdinta, matka muutama sata metriä.
-1
Suuria tiedonsiirtonopeuksia ei tarvita. Tarvitsenko väliin jonkun modeemin? Toimiiko sellainen johto jonka molemmissa päissä on rj45 jos katkaisen siitä kaikki muut paitsi kaksi keskimmäistä johdinta? Mitään ylimääräistä johdinta tuonne ei voi vetää, eli noilla kahdella kuparilla pitäisi saada tiedonsiirto toimimaan.

5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Ei onnistu. Normaalille verkolle tuo on liian pitkä matka. Jos oikeasti nopeudella ei ole väliä, niin kaksi vanhaa kunnon analogimodeemia molempiin päihin. Ei tarvitse (puhelin)keskusta väliin, kun toiseen pistää automaattivastauksen ja ekaan pistää asetukseksi, että alkaa kätteleen vaikkei linjalta kuulu mitään. Vaatii kyllä käyttäjän molempiin päihin aina yhteyttä avatessa.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Cat5 ?

Tyhmä voi olla, mutta ei tosi tyhmä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Porukalla oikeinkirjoitus hukassa! Ei jatkoon!
0

Kommentoi tätä vastausta

Puhelin linja kaapeli ei toimi kuin ajattelit ptäisi olla CAT 5/eternet/rj45.
sitten toimii.
-3

Kommentoi tätä vastausta

Taikka ohjaimet kumpaakin päähän jos ei kaapelia /sitten ? Vois ajatella wlania mutta kuinka maasto /signaalin vahvuus kannattaako rakentaa tukiasemaa selvittele maasto sitten KTS. YSTÄVÄMME GOOOOOOOOOOLE, Tutki.
-4

Kommentoi tätä vastausta