Kysy
 • Voiko The Sims3, todennäköisesti korruptoitunutta, pelitallennusta pelastaa vai täytyykö vain luovuttaa ja antaa asian olla?

  The Sims3 pelissäni olen törmännyt pulmalliseen ongelmaan pitkään pelaamani perheen osalta. Minulla on Maailmanmatkaaja -lisäosa ja nyt yrittäessäni matkustaa perheeni kanssa, peli sammuu kesken latauksen. Olen yrittänyt etsiä ratkaisua ongelmaan lukemattomilta keskustelupalstoilta ja seuraavia kikkoja olen tuloksetta kokeillut:

  Siirtänyt tallenukset työpöydälle, jolloin peli on luonut uudet, jonka jälkeen olen siirtänyt kopion alkuperäisestä tallennuksesta takaisin pelin tallenuksiin.

  Poistanut varsinaisen tallennuksen ja pelannut backup -tallenuksella.

  Poistanut cache ja export -tiedostot.

  Ladannut ohjelman, joka analysoi kaatumisen syytä, josta tulee ilmoitus: "Max memory used". Ladannut netistä ohjelman, joka lisää pelin käyttämää ylintä sallittua muistin määrää 2Gb --> 4Gb.

  Ladannut modit: ErrorTrap, Traveler ja Overwatch, joiden pitäisi korjata pelin toimintaa. Ilman traveler -modia peli ei sammu, lataus jää vain jumiin, eikä etene. Modin myötä peli sammuu kesken latauksen.

  Koittanut siirtää perhettä varastoon ja pelata kopiolla,(tätä yrittäessäni peli sammui latausvaiheessa jälleen. Kaikenlainen muuttaminen, mitä perheellä yrittää, aiheuttaa pelin sammumisen latausvaiheessa.)

  Tietokoneen tiedot:
  Lenovo ideacentre 510S-08IKL
  Suoritin: Intel(R) Core(TM) i5-7400 CPU @ 3.00 GHz
  Asennettu RAM: 8.00 Gt
  Järjestelmätyyppi: 64-bittinen käyttöjärjestelmä, x64-suoritin, Windows 10

  Ongelma on vain ilmeisesti tässä yhdessä perheessä / tallenuksessa, koska yrittäessäni toisella perheellä, peli toimi normaalisti. En näkisi muutoin näin suurta vaivaa asian eteen, mutta olen suorittanut tällä perheellä lähes kaikki Maailmanmatkaajan tehtävät, enkä jaksaisi alustakaan aloittaa. Käytännössä en tiedä tietokoneista oikeastaan mitään ja edellä mainituista kikoistakaan puolissa en ymmärrä, mitä toimenpiteellä haetaan takaa. Nettikeskustelujen perusteella diagnosoisin ongelmaksi korruptoituneen tallennuksen ja nyt kysyisinkin, että kannattaako vielä jotain kokeilla vai antaako asian vain olla?

  kaatuu Pelit the sims3

Yksi vastaus

 • Anna asian olla ja ota jatkossa tiheäämpään tahtiin varmuuskopioita pelitallennuksista varmistaen toki ensin että se on toimiva.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista