9 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Voi
Tarvitsee vain videokortin joka osaa lukea digiboxin singaalia. Vanha analoginen TV-kortti käy. Ja niitä voi löytää eurolla parilla.
Kuvanlaatu tosin ei ole digitasoa.
http://fi.wikipedia.org/wiki/TV-kortti

Helpommalla kyllä pääsee kun ostaa USB DigiTVn, saa luultavasti paikallisesta marketistakin
http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/3434c/USB-vaylaan
http://www.verkkokauppa.com/fi/catalog/3434c/USB-vaylaan
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vastasit ensimmäiseen kysymykseen, että voi. Toiseen kysymykseen
et vastannut, eli millä digiboxista tuleva antenni liitetään tietokoneen USB-porttiin. Onko sellaista sovitinta saatavissa.
Tällä hetkellä koneessani on Pinnaclen digitikku, mutta sillä
näkyy vain 24 kanavaa, joten monta tärkeää jää pois.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Arvoisat Tietäjät!
Kysyjä tarkoittanee että käykö tavallinen TV:tä videotallenninta jne. varten tarkoitettu DIGIboxi toimittamaan TV-signaalin tietokoneelle. Tuskimpa läppärille voi? Pöytäkoneelle voi kuten vahvistamattoman käyttäjän ensi-vastauksen linkit kertonevat kaiken tarvittavan lisäkorttiasennuksen. Mutta miksi silloinkaan enää tarvitsis kytkeä boxia PC:hen, antenni riittänee? Tiedä häntä!

Yst. terveisin OlliJulle
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vihdoinkin vastaus josta selviää vastaajan ymmärtäneen kysymyksen.
Alan uskoa, että läppärissä homma ei toimi, mikä johtunee läppärin
TV kortista, joten rupattelu tästä aiheesta voitaneen lopettaa.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Vähän menee ohi varsinaisen kysymyksen, mutta hyvä huomioida tuon lisäselvityksesi johdosta.

Kyllä tuolla Piennaclen tikulla saa kaikki samat kanavat näkymään kuin digiboxillakin. Ellei muuten, niin editoimalla katseluohjelmaan itse sen Transbonders kanavatiedostoon puuttuvat kanavat.
Piennaclea en ole itse käyttänyt, mutta tuntemillani laitteilla tai paremminkin katseluohjelmilla se on onnistunut.
Maksukanavia ei ilman korttia tietysti saa näkymään.
0

Kommentoi tätä vastausta

ok. Jätetään tuo kanavien määrä sikseen ja paneudutaan oleellisim-paan, eli siihen voiko digiboxin liittää tietokoneeseen ja miten?
Koska tietokoneessa ei ole scarttia, tarvitaanko väliin modulaattori ja sen lisäksi ymmärtääkseni antennin päähän USB liitin koska tietokoneessa ei ole antenniliitäntääkään.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kumpi sinulla on: läppäri vai pöytäkone? Jos pöytä, niin vahvistamattoman käyttäjän linkki kertonee kaiken, mutta jos läppäri, niin OLETAN, että sen mahdolliset USB-liittimet ottavat vastaan boxilta ainoastaan tiedostojen (nauhoittamiesi juttujen) siirtoon tarvittavia signaaleja. Ja oikeastaan olisi hyvä tietää mikä boxi sinulla on, jotta näkis, mitä ulostuloja siinä on.

Yst.terveisin OliJulle
0

Kommentoi tätä vastausta

Otsikossa kysytty tosiaan onnistuu, yhtä hyvin läppärillä kuin pöytäkoneella, kunhan siinä vain on väh. Windows XP, USB 2, kunnon kiintolevy ja Pentium 4 tason prossu tai parempi.

Esim. http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...ari-USB-vaylaan digitoi boksin videosignaalin (ei antennisignaalia), jolloin digiboksin (tai minkä tahansa videolaitteen, vaikka VHS-nauhurin tai analogisen videokameran) kuvaa voi katsella ja tallettaakin tietokoneella. Muistaakseni esim. Hong Kong tavaratalot myivät vastaavaa Easycap-kaapparia parilla kympillä.

Kaappausohjelmana voi käyttää esim. ilmaista VirtualDubia, ellei kortin/tikun mukana tule parempaa. Kuva muunnetaan välissä analogiseksi, joten siihen tulee hieman kohinaa eivätkä värit ehkä pysy aivan alkuperäisinä, mutta kuva on hyvin katseltavissa ainakin ikkunassa, ellei ihan täydellä ruudulla.
0

Kommentoi tätä vastausta

Mikäli haluat voit käyttää läpi tietokoneen telkkariisi esim Anysee laitteella ja sen ohjelmilla ja ajureilla, sillä voit myös nauhoittaa suoraan koneesi kiintolevylle.
Kanavien määrä , TVUplayer ohjemalla voit kattoa ympäri maailman, vaikka mitä kanavia, ja niitä on riittävästi....
Lisään vielä, että hommasin tavallisen digiboxin Kiinasta ja on toiminut hyvin, sekun ei tarttee tietonetta välissä ollenkaan, suomenkieliset ohjeetkin siitä löyty. Mitään merkkinimeä en siitä muuta kuin DVB terrestial. Suosittelen tietysti DVB-T2 , eli teräväpiirtojuttua, siinä meidän poliitikot rusakoi pahasti, sillä sen pitää olla kortillinen versio ja sen tapainen laite maksaa yhtä paljon kuin koko telkkari.
-3

Kommentoi tätä vastausta