Kysy
 • Voiko millään tavalla nostaa firefoxin välimuistin maksimitiedostomäärää (oletus 8192) koska juuri se rajoittaa välimuistin käyttöä?

  Eli kun about:cachesta katsoo niin välimuistissa on reilusti tilaa mutta ei käytä kuin noin sata megaa koska tiedostojen määrä (number of entries: 8192) tulee vastaan. Tämä on itseasiassa vanha bugi https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=175600 tiedetty jo vuosia, jonka pitäisi korjautua tällä konstilla [ link ] mutta miten? About:config vai jotain vaikeampaa, miksei mozilla-tiimi ole korjannut sitä päivityksissä? Ainakin kymmenkertainen määrä tiedostoja auttaisi välimuistin käyttöä hitaalla nettiyhteydellä.

  about:cache about:config bugi Firefox Mozilla välimuisti

5 vastausta

 • lähetä se mitä olet ymmärtänyt suoraan firefoxille

 • Ne tietää sen jo bugzillassa, tältä vuodelta keskustelua https://bugzilla.mozilla.org/show_bug.cgi?id=569709

 • Palaute lähetetty firefoxin tiimille, saa nähdä tapahtuuko mitään...

 • Number of entries: 8192
  Maximum storage size: 1048576 KiB
  Storage in use: 165859 KiB

  Tässä kiteytyy koko ongelma, tiedostot loppuu kesken vaikka tilaa riittää.

 • Firefox 3.5:ssa ne4ytte4e4 olevan Ctlr+L (Avaa siinjati) viele4 nopeampi keino pikakomennon ke4ytte4miselle, sille4 tuo ne4ppe4inyhdistelme4 vie kursorin osoiteriville ja maalaa sielle4 jo olevan tekstin. Te4llf6in voi vain kirjoittaa pikakomennon kirjaimen (joka korvaa maalatun tekstin) ja painaa enterie4.Pikakomennon (esim w) voi muuten tehde4 vaikka hakukoneen tai wikin hakulomakkeen hakukente4n pe4e4lle4 hiiren kakkospainikkeella. Sellaisen ke4yttf6: kirjoitettaessa osoiteriville esim w hakusana (ilman lainausmerkkeje4 siis) avaa tuon lomakkeen hakutuloksen kirjoittamallasi hakusanalla.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista