Uudessa tv,ssä Yle Areena sovellus. Eilen illalla tuo teksti "tapahtui virhe, yritä myöhemmin uudestaan". Tänään toimii moitteetta. Onko tietoa ?
0
DNA kaapeli tv. Eilen illalla ei Areena pelittänyt ollenkaan. Tänään aamulla ei ongelmista mitään tietoa. Muut sovellukset pelittivät eilen illalla normaalisti,ainoastaan Areena pois pelistä.

4 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Olisikohan sillä ollut joku päivitys meneillään, josta tuo johtui?
Vika toki on voinut olla myös Ylen päässä.
+1

Kommentoi tätä vastausta

"Jos se on Smart TV niin niissä on yleistä että sovellukset lakkaa välillä toimimasta ja vuosien käytön jälkeen niitä ei enää päivitetä. Siksi kannattaa hankkia Chromecast palikka tv taakse HDMI paikkaan ja peilata siihen Areena Android kännyn tai tablettimen kautta. Paljon kätevämpää kuin kömpelöllä tv kaukosäätimellä."

Jos smart TV on niin yleensä kaikissa on valmiina näytön peilaus ominaisuus, chromecast ihan turha.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Täällä Raisiossa ei toimi Yle-Areena laajakaistaan kytketyllä Sonyn televisiolla, jumittaa hetken katselun jälkeen. Syynä DNA:n laajakaista, vikaa ollut paria päivää lukuunottamatta jo viimekuun puolelta saakka.
Vika kiusaa myös pelaajia, google mapsia, ym.
https://tuki.dna.fi/org/dna-fi/d/yhteys...telee/#c2904965
0

Kommentoi tätä vastausta

Jos se on Smart TV niin niissä on yleistä että sovellukset lakkaa välillä toimimasta ja vuosien käytön jälkeen niitä ei enää päivitetä. Siksi kannattaa hankkia Chromecast palikka tv taakse HDMI paikkaan ja peilata siihen Areena Android kännyn tai tablettimen kautta. Paljon kätevämpää kuin kömpelöllä tv kaukosäätimellä.
-6

Kommentoi tätä vastausta