Kysy

5 vastausta

 • Kyseisen kansion omistusoikeudet omistaa jokin toinen käyttäjä, varmaankin sieltä toisesta koneesta ja sieltä on jotenkin onnistuttu muuttamaan kansion käyttöoikeudet vain sen koneen käyttäjille tai käyttäjälle.

  Voit muuttaa kansion käyttoikeuksia painamalla kansiosta hiiren oikealla painikkeella ja valitsemalla "Ominaisuudet". Tämän jälkeen avaa "Suojaus" -välilehti ja paina "Lisäasetukset" -painiketta. Avaa "Omistaja" -välilehti ja paina "Muokkaa..." -painiketta. Tämän jälkeen paina "Muut käyttäjät tai ryhmät..." -painiketta. Kirjoita "valittavien kohteiden nimet" -ruutuun "Kaikki" ilman heittomerkkejä ja paina OK-nappia (jos herjaa että käyttäjätiliä Kaikki ei ole olemassa, niin kirjoita "Everyone"). Pistä lopuksi vielä ruksi ruutuun "Korvaa omistaja alisäilöissä ja objekteissa" ja paina OK-nappia. Sitten vain painelet OK-nappia kunnes olet takaisin "Suojaus" -välilehdessä ja paina "Muokkaa..." -nappia. Paina "Lisää..." -nappia ja kirjoita taas kenttään "Kaikki" ja paina OK-nappia (tai "Everyone"). Sitten valitse käyttäjäryhmä "Kaikki" ja laita ruksi ensimmäiseen "Täydet Oikeudet" -ruutuun ja paina OK-nappia kunnes "Ominaisuudet" -ikkunakin katoaa. Nyt kansiota pitäisi voida käyttää normaalisti.

 • Terve! Minulla on sama ongelma, mutta käytössäni on vasta asennettu Xp Home, ja pitäisi saada ulkoinen kovalevy toimimaan. Vikasietotilassa ei näkynyt sen enempää "suojaus"-välilehteä, kuin tavallisessa käyttötilassa - itse asiassa vaihtoehtoja oli vähemmän.
  Mikä avuksi?

 • Miten voi olla, että avaan ominaisuudet niin siellä ei ole suojausvälilehteä..?

 • Minulla on sama ongelma. Pystyiskö joku auttamaan.

  Käytössäni uusi HP, jossa Win7 Professional. Kun laitan muistitikun koneeseen, ei siinä ole lainkaan Suojaus-välilehteä. Järjestelmä ei suostu avaamaan tuota muistitikun tiedostoa omassa koneessan, vaikka muissa koneissa se avautuu.

  Järjestelmä herjaa: "Sinulla ei ole tämän kansion käyttöoikeuksia. Valitse Jatka, jos haluat saada tämän kansion pysyvät käyttöoikeudet". Klikkaan tämän jälkeen: Jatka. Tällöin järjestelmä herjaa: "Tämän kansion käyttöoikeudet on evätty sinulta. Tämän kansion käyttöoikeuksien saaminen edellyttää sojausvälilehden käyttämistä". Ainoa vaihtoehto on klikata: Sulje.

  Sama ongelma tulee, kun kytken koneeseen muistitikun tai esim. kameran piuhan. Eli jostain syystä Win7 Pro ei halua avata näitä ulkoisia lähteitä.

  Mitä tehdä ?

  Ominaisuuksiin kun menen, siellä ei ole Suojaus-välilehteä. Sieltä löytyy välilehtinä vain Yleiset, Työkalut, Laite, Jakaminen, ReadyBoost, Mukauta.

  MItä tehdä ?

 • Samaa kysyn?
  Suojaus välilehteä ei ole

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista