Kysy
 • TV + pöytäkone + Haman öky-HDMI-kaapeli. Yksikään tv:n hdmi-porteista ei tunnista konetta, eikä konekaan taida tunnistaa koko hdmi:tä. Akalle apua?

  Eli Panasonicin telkkarissa 3 hdmi-porttia, koneessa yksi..
  Kaapeli mainosti olevansa kullattu ja supernopea ja kaikkea sellaista..
  Pöytäkoneessani on Windows Vista ja näytönohjaimena Nvidia GeForce GTX 260..

  Olen tutkinut näyttöasetukset ja yrittänyt asettaa kakkosnäyttöä yms ja tv pysyy yhä mustana, vaikka on oikealla "kanavalla" ja oikeasta portista pitäis tulla hdmi:tä.. Jonkin ohjeen mukaan myös sammutin koneeni ja irrotin näytön ja kytkin hdmi:n, mutta käynnistäessä tv yhä mustana..

  Menikö mun 50 euroa nyt hukkaan kun ostin tuon ökykaapelin?
  Kuuluuko tällaisen yhdistelmän edes toimia? :(

  hdmi Näytönohjaimet Näytöt Taulutelevisiot Windows Vista

14 vastausta

 • kyllä pitäisi toimia,oletko katsonut sieltä tv:n asetuksista että hdmi on käytössä.tunnistaako kone sitä TV:tä? päivitä näytönohjaimen ajurit ja ota klooni tila käyttöön jos kone tunnistaa TV:n,uusimmat ajurit löydät Täältä.

 • näköjään manuaalissa lukee hdmi:n kohdalla

  Lainaus:
  Käyttöä PC:n kanssa ei oleteta.

  kyseisessä televisiossa on PC:lle VGA liitin.
  toi on aika vaikee juttu,parhaiten varmuuden saa jos pystyy kokeilemaan jollain toisella koneella missä on hdmi lähtö,lähes kaikissa uusimmissa läppäreissä löytyy semmonen.
  en osaa auttaa enempää,sorry :(

 • Kiitos nopeasta vastauksesta! :)

  Olen kokeillut tv:n jokaista hdmi-porttia, kaapeli sisään ja oikea portti käyttöön, mutta mikään ei ole toiminut..

  Päivitin sen ajurin ja avasin käyttöpaneelin, josta löytyi useamman näytön asetukset.

  Laatikossa näkyi vain yksi näyttö, klikkasin valintaa "Näyttöni ei näy luettelossa.." ja sieltä tuli valinnat:
  "Pakota television tunnistus",
  joka ei ole klikattavissa
  "Tarkka näytön tunnistus"
  jota klikatessa se kysyy, että otetaanko televisiokytkentä käyttöön (koska kaikki tv:t ei ehkä oo sen tunnistettavissa samoin kuin näytöt).

  Valitsin että ota televisiokytkentä käyttöön, mutta mitään ei sittenkään tapahdu. Ja se pakotusnappula ei oo klikattavissa.

  -Akka pulassa

 • Voihan nyt sonninmunat!

  Haluaako joku ostaa tuliuuden, käyttämättömän, hienon, kullitetun, supernopean HDMI-kaapelin hintaan 49.90!?!? 2 vuoden takuu eilisestä alkaen!


  Kiitos kaunis avustasi Make! :)


  -Akka parvekkeella heittämässä telkkaria asfalttiin

 • Onko tietokoneessa olemassa hdmi-portille jokin valikko? Vähän niin kuin CD-asemallekin.. Että sitä pystyisi syynämään jostain..

  Kun en ole sellaista mistään bongannut, vaikka löysin laitehallinnankin ja sieltä portit, mutta siellä oli vain "COM1"?? Loput olivat usb:tä yms. Näytöissä on vain oma BenQ:ni, eikä päivityksellä tai plug&play -haulla löydy muuta..

  -Akka pulassa

 • eli sieltä nvidian control panelista ei sitä TV:tä löytynyt,sillon ei varmaankaan sitä löydy myöskään kun klikkaat työpöydällä hiiren oikealla ja valitset "näytön tarkkuus" jos ei näy niin klikkaa sitä lisäasetukset ja aukeavasta ikkunasta välilehti näyttölaite ja tiputa se virkistystaajuus vaikka 29 hertsiin.
  tarkista myös television menusta/asetuksista että hdmi on kytketty päälle.

 • korjaan 50 hertsiin,itselläni kun on yli 50 hertsissä niin kakkos näytölle eli 42 tuumaselle tv:lle tulee teksti "tilaa ei tueta"
  (toi "muokkaa" namiska ei taaskaan toimi :( )Edit:no ny toimii :)

  Lainaus:
  Mulla löytyy sekä ykkösnäytön että kakkosnäytön (kakkonen joku oletus joka ei siis ole tunnistettu eikä se suostu valita sitä tai tekemään sille mitään)

  eli et pysty valitsemaan siitä useita näyttöjä-> kopioi nämä näytöt.
  laitatko sen sun tv:n tarkan mallin,ku näyttäis et kone havaitsee et jotain siellä piuhan päässä on,mut ei tunnista mitä/mikä.

 • Ei oo löytyny TV:tä mistään valikosta tähän mennessä..

  Mulla löytyy sekä ykkösnäytön että kakkosnäytön (kakkonen joku oletus joka ei siis ole tunnistettu eikä se suostu valita sitä tai tekemään sille mitään) asetuksista pudotusvalikosta vain virkistystaajuus 60, eikä muita. Alempana on valinta "piilota näytölle sopimattomat näyttötilat", mutta siinä ei ole ruksia, eikä se ole klikattavissakaan.

  -Akka pulassa ja epätoivossa

 • Panasonic TX-32LXD80F

  Mulla ei lue missään "kopioi nämä näytöt"?

  -Akka pulassa

 • Lainaus:
  Mulla ei lue missään "kopioi nämä näytöt"?

  se löytyy Ohjauspaneeli/Ulkoasu ja mukauttaminen/Näyttö/Näytön tarkkuus.
  tv:n manuaalin saat Tästä.se hdmi-piuha pitää kytkeä 1/3 porttiin .manuaali on pdf muodossa.

 • ei löydy sieltä. Mulla on näytön tarkkuudessa vain liukusäädin, josta löytyy eri kokoja. Ei muuta. Lisäasetuksista ei löydy myöskään.


  -Akka pulassa

 • Ennenkuin tempaiset sen telkkarin asfalttiin niin kokeile vielä yksi taikatemppu.

  Jos Panasoniceissa, kuten esim Samsungeissa, pystyy nimeämään liitäntöjä itse, niin muuta sen HDMI 1 -liitännän nimeksi PC.
  En valitettavasti muista Pansujen valikkorakennetta ulkoa, joten joudut vähän metsästämään kyseistä asetusta, mutta kannattaa kokeilla!

  Tämä toimii ainakin Samsungeissa ja joissain Sonyn malleissa.

 • Mulla vastaavainlainen ongelma LG televesion kanssa, mutta tämäkin toimi ennen vaan eipä toimi enää... Yks kaks, kun tarkoitukseni oli katsoa elokuvaa niin ei televisiota enää Nvidia control panelista löytynyt enkä kyllä taida kirveelläkään saamaan sitä löytymään.

 • Itsellä ei ainakaan toimi emolevyn hdmi ulostulo ollenkaan, vaan pitää käyttää näytönohjaimen mini-hdmi liitäntää. Sillä saa kuvan sekä telkkariin että näyttöön.
  Eli katso vielä, että onko koneen takana useampi eri HDMI vaihtoehto, voi olla myös mini-HDMI, jolloin tarvitset väliin pienen jatkopätkän vaan.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista