5 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Tuntematon käyttäjä ---> Kysyjä haluaa 24 tuumaisen näytön eikä mitään hiirenpaskan kokoista tulitikkurasiaa. Eli lue kysymys ennen vastaamista! Se sinun näyttösi ei välttämättä ole paras vaikka niin luuletkin!
+2

Kommentoi tätä vastausta

tämä ASUS PA238Q on ammatti käyttöön tarkoitettu ammattikäyttöön ips paneeli 10bittisen väriavaruudella jolla se yltää yli 32miljoonan värin:
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/...238Q-LCD-naytto

Asuksen sivu:
http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/PA238Q/

kokoa näytöllä on 23,8 tuumaa, oikea 16:9 kuva, pivot jalusta, usb huvi(kaks takana ja kaks sivussa), näytön kuvan vieressä on sentti/tuuma yksiköt ja napin painalluksella kohdistys ruudut

jimmsin vievän linkin takana oleva monitori 6bittisellä paneelilla ja saa aikaa rasteroinilla melkein täysin 32miljoonaa värii.

normaalii 32bittiseen väri avaruuteen tarttis 8bittinen paneeli.

tolla näytöllä on kans 24,6 tuumanen isoveli malli, jonka resoluutia 1920x1200 16:10 kuva suhteella ja on viel lisäksi kortin lukija.
eikä taida saada suomesta mistään alle neljän sadan.
ulkomailta voi kokeilla hommata sen, jos sen sais sielt edullisemmin.
0

Kommentoi tätä vastausta

Kaikki näytöt oikeastaan käyvät ja taitaa aika lailla samat paneelit olla kaikissa näytöissä (eroja ei oikeastaan ole kuin ohjelmistossa). Riippuu vain mitä liitäntöjä näyttöösi haluat. Jos ei pelota Saksasta tilata, niin sieltä saa erittäin edullisesti näyttöjä toimitettuna Suomeen. Postikulut ovat jopa halvemmat kuin Suomesta tilattaessa ja näyttö tuodaan kotiovelle asti.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Samsungilla pitäisi nykyään olla hyviä näyttöjä. Kannattaa kysyistä 3D-mallinnus asioista oheiselta foorumilta: [ link ]

link ]
-1

Kommentoi tätä vastausta

http://www.jimmspc.fi/tuote/9H.L3RLN.IBE?t=false
Aivan mahtava näyttö. Voit myös kattoo tuolta tuotevertailun puolelta niitä, jotka ovat saaneet parhaita käyttäjäarvosteluja.
-6

Kommentoi tätä vastausta