Kysy
  • Sonyn XM4 kuulokkeet.Soittaessa kuulokkeet keräävät kaikki pienemmätkin äänet vastapuolen puhelimeen. Saako tästä päälle jonkin blokin noille äänille?

    Normaalisti puhelimella soittaessa puhelin osaa valikoida vain oman puheen äänen. Kuulokkeet hakevat kaikki ympäristö äänet, mitkä kuuluvat kovana vastapuolen puhelimessa ja näin ollen järkevä keskustelu on mahdollista vain täysin hiljaisessa paikassa. Esimerkiksi avokonttori työskentely olisi täysin mahdotonta. Joten onko olemassa jokin säätö, mistä tämän voisi blokata. Tarkennan vielä, että en siis tarkoita tuota miten ympäristö äänet minulla korvaani kuuluvat, vain sitä miten ne kuuluvat vastapuolen puhelimeen.

    Sonny XM4

2 vastausta

  • miten sää laitat puhelimen korvaan jos on kuulokkeet päässä? Etkö jatsa laittaa kuulokkeita maahan siksi aikaa kun puhut puhelimeen. Sitä paitsi se näyttää tosi typerältä kun jollakin on kuulokkeet otsalla ja puhuu samalla puhelimeen no tottakai silloin kuuluu sinne jos ne on päällä, mutta laita pauselle!!! Tai ei puheluita työaikana työnantajakin tykkää!! ryhdistäydy.

  • "miten sää laitat puhelimen korvaan jos on kuulokkeet päässä? Etkö jatsa laittaa kuulokkeita maahan siksi aikaa kun puhut puhelimeen. Sitä paitsi se näyttää tosi typerältä kun jollakin on kuulokkeet otsalla ja puhuu samalla puhelimeen no tottakai silloin kuuluu sinne jos ne on päällä, mutta laita pauselle!!! Tai ei puheluita työaikana työnantajakin tykkää!! ryhdistäydy."

    Onko pakko vastata kun ei kirjoituksesta päätellen ymmärrä asiasta mitään?!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista