Kysy
 • Sisäinen kiintolevy -> Usb telakkaan -> Levy pitää formatoida koska viallinen. Sisäinen levy takaisin sisälle -> Toimii kuin junan vessa.

  Mikä tähän avuksi ? Voi olla aika simppelikin juttu mutta nyt en vaan hoksaa. Kiitos kaikille jotka vaivautuvat auttamaan.

  hdd kiintolevy sisäinen telakka USB

7 vastausta

 • jätä formatoimatta aja sensijaan chkdsk /f

 • Voisiko yksinkertaisesti usb-telakka olla viallinen?

 • MInulla on ollut paljon näitä telakoita ja kauan käytössä. Yleinen ongelma, joka ilmenee aika-ajoin. Joskus auttaa kun kiinnittää toiseen tietokoneeseen. Joskus scandisk, Joskus vain alustus ja joskus levy on rikki.
  Levyä ei passaa liikutella sammuttamisen jälkeen vielä toviin, ennen kuin se pysähtyy.. Ihan pienikin kolhaisu voi olla kohtalokas.

 • Ai niin unohti, voi se telakka, tai piuhakin olla rikki. Se on helppo testata toisella levyllä. Ja onhan piuhat ja ajurit oikeilla piirisarjoilla ja oikein asennettu. Mm. achi on suositeltava.

 • Minulla vika on ollut mm levyn indeksoinnissa tms. Tuo vieras kiintolevy on auttanut joskus. Jos levyä vahtaa koneesta toiseen myös levyn omistaja ja hallinta voivat olla väärin. Pika-alustus aiheuttaa usein näitä ongelmia.
  Joskus on ollut pakko formatoida levy uudelleen. Joskus levy on ollut rikki ja liekö liikuttelun seurausta kuten yllä mainittiin. Pienikin tärähdys voi pilata levyn. Ikinä en ole vikaa löytänyt telakasta tai kaapelista ko oireissa ja kai 10 vuotta niitä käytellyt.

 • Meni vähän yli hilseen mitä tarkoitat? Formatoida? Yritätkö alustaa levyä? Viallinen levy? Jos levyssä on fyysistä vikaa ei siinä formatoinnit auta. Sori, paljon kysymyksiä.

 • Jos ymmärsin oikein niin levy toimii koneessa ok mutta telakassa tulee toi virheilmoitus?

  Ei ole varmaa tietoa,mutta vois kokeilla tietokoneen levynhallintaa? Tietokonekuvake > hallitse> levynhallinta jos sillä sais toimimaan, Onnea yritykselle!

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista