Kysy
 • Sanokaas nyt neropatit käytännön sovelluksia ja appeja, joita ei muka saa Windows phoneen? Aina vedotaan heikkoon sovellustarjontaan, mutta miksi

  Lievästi ärsyttää kun aina android-fagit ja apple-fanboyt eivät mistään muusta ulise kuin lumioiden "paskaan sovellustarjontaan", ja sitten muut asiat kuten kamera ja käyttis jää sivuun.

  Niin nyt kissa pöydälle, mitä sovelluksia ja ominaisuuksia ei saa wplle, mutta löytyy androidista tai applesta. Itse olen vallan mainiosti pärjännyt oman lumian valmiilla ohjelmilla, kuten ms office ja nokian omat sovellukset, kuten kamera ja here maps. IE on mobiilikäyttöön ihan hyvä selain, ja toimii nopeasti. Musat ja videot toimii out of the box suoraan, ja kaikki mitä opiskelussa tarvitsen (sähköposti, kalenteri, uutiset, lukkari, Skype ja pdf tiedostojen luku), toimii kuin junan vessa. Olen monta kertaa oikein etsimällä etsinyt app socialin ja Windows storen uusia ja muka-tärkeitä sovelluksia, mutta en ole löytänyt taskulamppua tärkeämpää. En tiedä mitä kaipaan, olen täysin tyytyväinen käyttäjä?

  En pelaa mobiilipelejä, ja ei varmaan pelaa suurin osa muistakaan, joten pelit ei kuulu tämän kysymyksen aihepiiriin, minä pelaan pcllä jos haluan. Somen roskapalvelut eivät ole tärkeitä minulle, eikä kukaan mun kaveripiiristäkään käytä niitä, ovat Facebookissa vain olemisen takia, eivät tee mitään.

  Eli jos joku tietää jonkun jutun jota 23v opiskelija voisi puhelimeltaan kaivata, niin kertokoot. Saivartelun ja näsäviisastelun voi jättää väliin, vain oikeita ja tärkeitä käytännönläheisiä sovelluksia etsin, opiskelu- ja työelämään, arkeen ja elämiseen.

  Android lumia Microsoft Office Nokia sovellukset windows phone

8 vastausta

 • Se on vähän niin että paras kännykkä on juuri se mikä itsellä tällähetkellä on.

 • "Minullekin on muutaman sovellukset melko tärkeitä ja niitä ei saa tuolle alustalle."

  Älä toki vaan kerro sen tarkemmin ja äläkä vastaa kysymykseen auttavasti

  Muutama sovellus, ai niin ne, joo....

 • Itse en välttämättä näe perus softa tarjontaa niin huonona wp alustalla että sen takia en sitä käyttäisi.

  Puutteina ehkä näkisin kunnon widgetit aloitus näytölle, kaipa widgetit voidaan laskea "sovellus puutteiksi". Löytyykö vieläkään "Wi-Fi analyser"(kato google playsta) tapaista sovellusta, mikä itselle olisi hyödyllinen?

  Jos hakemalla hakisin löytäisin varmaan satoja softia mitä ei saa wp, mutta nekin olisi sellaisia mitä jotkut tarvii tarvitsee eikä kaikki niin suotta niitä alkaa listaamaan.

 • Esimerkiksi C:geo, Feedly, Camscanner, Oruxmap, Google Drive, Google maps navigointineen.

 • wp alusta ja koko puhelin on liian lukittu verrattuna androidi pohjaisiin laitteisiin ja jailbreakattuihin iphoneihin, oma esi merkki on kaiken näköinen folio hattuilu ja #aX0r0inti joita ei pysty toteuttamaan wp puhelimilla, mutta muuten on varmasti mahtava puhelin :)

 • No sanoppas sinä "neropatti" että, mikäs sinä oot sanomaan mikä on tärkeä softa tai ei? Joillekkin voi olla some-sovellukset tärkeitä.. Ei se sitä tarkota et jos sulle joku juttu ei oo tärkeä, etteikö se vois olla jollekkin toiselle.

  Sitäpaitti tuo sun tyylis kirjotta antaa sellasen kuvan että oot kyllä enemmän lovena siihen luuriis kun haukkumasi apple-fanboyt tai android-fagit..

 • Kaikkia alustoja kokeillut ja android paras. Ei tarvi perusteluja.

 • Minullekin on muutaman sovellukset melko tärkeitä ja niitä ei saa tuolle alustalle.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista