Kysy
  • Samsung CLX-3305, miten saisi verkkokirjoittimeksi esimerkiksi jompaan kumpaan USB-porttiin (B ja A) liitettävällä lisukkeella.

    Onko mitään ideaa hankkia RJ45-USB-B adapteria ja liittää tulostin sitten R45-kautta modeemiin kiinteästi? Tai RJ45-USB-B adapteria, joka tuossa taitaa olla "tulosta suoraan USB-tikulta.

    Verkoton tulostus

4 vastausta

  • Taitaa olla päin vastoin, ei tulosta USB -portista, vaan tallentaa skannatun kuvan USB -muistille. En usko että verkottuminen onnistuu noin kuin kuvailit.

  • Taitaa olla päin vastoin, ei tulosta ... taidat olla oikeassa, ei se muuten varmaan olekaan ulkoa-skanneriin portti. En ole koskaan käyttänyt sitä, Tunnenpa huonosti laitteen. Olen jo miettinytkin tulostimen vaihtoa, mutta kun tuo toimii hyvin, ja varastossakin on vielä musta värikasetti. Nyt harmittaa, kun myin vanhan pikkuisen Acer-läppärin 10€ hintaan, kun ajattelin tarpeettomaksi. Siinä oli sentään Windows 10 Home. Haluan tulostimen toisen paikkaan, kun kone on ollut ikkunan edessä ja haluaisin ikkuna-alueen vapaaksi. Täytyy varmaan miettiä uudenlaista paikka tietokoneelle, ettei tarvitsisi maksaa tulostimesta.

  • Googlesta löytyy tietoa asiasta.

  • Menisikö toisesta USB-B portista, jos siihen hankkisi adapterin kysymyksen mukaisella tavalla?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista