Kysy
  • Pitäs jailbreakata Iphone 4 ios5:seen kun untethered versio tulee. Miten saan säilytettyä cydiasta ladatut tweakit ja installousista ladatut appit?

    Minulla on jo jailbreak ja olen ladannut Cydiasta esim sbsettings, infinifolders ja installous, jonka kautta latasin appstoren maksullisia ohjelmia ilmaiseksi. Kun laitan ios5:en puhelimeen ja asennusruutu (josta valitaan kieli, maa, icloudin määritys jne...) ilmestyy, se antaa kolme vaihtoehtoa: Aloita iphonen käyttö "uutena puhelimena", palauta iphone varmuuskopiosta. Viimeistä en muista, mutta se ei ollut tärkeä. Muuten voisin laittaa että "palauta varmuuskopiosta", koska itunes varmuuskopioi iphonen ennen käyttiksen päivitystä, mutta kun päivitän ios:n redsn0w:lla enkä itunesilla, eikä itunesilla varmuuskopiominen auta installousilla ja cydialla ladattujen ohjelmien kopioimisessa, en voi siis varmuuskopioida mitenkään cydian tweakeja ja installouksen ohjelmia. Mikä siis avuksi?

3 vastausta

  • Nakkaa se romu järveen ja osta kunnon luuri, esimerkiksi NOKIA!

  • Cydia on täynnä backup ohjelmia jolla cydia softat backupataan. installouksesta voit tietysti lataa kaikki uudestaan. Pystyykö itunesilla synkkaa pelkät ohjelmat? sit vaa installouksesta itunes sync päälle...

  • go to jail...

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista