Kysy
 • Pitäisi ostaa uusi läppäri, jonka saisi 1080p full hd näyttöön kiinni ja jaksaisi pyörittää sitä resoluutiota. Mahd. halpa, muulla teholla ei väliä

  Eli suht pieni läppäri(miniläppäti ei taida jaksaa tuota full hd resoluutiota?) HDMI liitin bonusta, ei pakollinen. Mahdollisimman halpa, koska käytetään vain netin selailuun ja tv:n katsomiseen.

  halpa kannettava Kannettavat tietokoneet läppäri

5 vastausta

 • Netin selailu ja tv:n katselu? Mihin sitten tarvitset 1080p resoluutiota? Sanoisin sinulle riittävän ihan perusläppäri hdmi liitännällä. Niissä riittää valinnan varaa hyvin. Riippuen paljon varaa sijoittaa? Hinta nousee helposti yli 500€ joissa hdmi liitäntä.

 • Miniläppäreilläkin voi saada 1080p toiston toimimaan JOS niissä on ION-näytönohjain. Itselläni on N270-prosessorilla (hitain) varustettu Eee PC ja ei jää paljosta kiinni, että se pyörittäisi sulavasti full hd materiaalia kun näytönohjainta ottaa mukaan videon purkutyöhön.

  link ]
  Tuolla saattaisi saada jo FullHD videot pyörimään, mutta kuten tuo Tuntematon jo sanoi, menee yli 500€ jos kunnollisen haluaa.

  Ehkä fixumpi ratkaisu olisi ostaa halvin miniläppäri/netbook ja sen kaveriksi sitten pistää esim. WDTV tai WDTV Live joka toistaisi sitten nämä full hd videot telkulle ilman nykimisiä (yht. maksaisivat jotain 400e). SD-lähetykset, eli normaalit TV-lähetykset, näkyvät täysin ongelmitta heikoimmillakin miniläppäreillä.

  EDIT: Nykyään saa kaikista uusista halvoista miniläppäreistä ulos 1920x1080 resoluutiota. Ulkoisen näyttölaitteen liitäntä on silloin VGA (D-SUB). Videon toisto on sitten toinen homma.

 • siis pitäisi saada tuohon kiinni 24" full hd näyttö ja olisi kiva käyttää sitä koko 1080p resoa näytössä. Mitään full HD videoita en kuitenkaan pyörittelisi tuolla.

 • Eli siis suoraan sanottuna haluat vain läppärin mihin saa 1920x1080 reson tai jotain siihen suuntaan? Kelpaa varmaan mikä tahansa miniläppäri. En kyllä mene takuuseen että jokaiseen miniläppäriin edes tota resoa saa mutta luulisin ainakin että useimmissa toimii. Luulisi toimivan myös halvimmissa normi läppäreissä, hinta menee johonkin 400-500e, miniläppäreissä hinnat pyörii 200-300e joten se on vähän halvempi vaihtoehto.

 • Siis 1080p reso näyttä kiinni tuohon ?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista