Kysy

3 vastausta

  • Viime kädessähän se on muistiohjaimesta kiinni, kuinka isoja eroja kampojen välillä sallitaan. Kun ensimmäiset dual channel -emot aikanaan esiteltiin, ne olivat hyvin kranttuja kampojen suhteen. Nykyään taas hyvinkin suuret erot yleensä sallitaan. Ylikellotuksessa, kun muistienkin rajoja oikein haetaan, lienee eniten etua siitä, että kammat olisivat keskenään mahdollisimman samanlaisia.

  • Ei tarvitse olla saman valmistajan saman mallisia muistikampoja. Toimintavarmuus on kuitenkin yleensä parempi valmiissa Dual Channel -kiteissä.

    Ja fyysiset erot DDR3:n ja DDR2:n välillä näkee parhaiten alla olevasta kuvasta. Lovi on eri kohdilla ja kammoissa kiinni olevat muistipiirit ovat eri kokoluokkaa.
    http://www.build-gaming-computer-guide.c...vs-ddr2-ram.jpg

  • Wipen vastaukseen vedoten voin kokemuksista kertoa että hyvin duuni- ja vähän muuhunkin käyttöön sopivat vanhemmat Dellin kunnon merkkikoneet ovat äärettömän kranttuja kampa-pariensa kanssa.
    Ja hintaerot ovat aivan poskettomat. Kummasti voi 50 säästyä kun vaan viitsii etsiä sen hienosti ilmaisten soveliaan kauppiaan.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista