Pistin koneeseen toisen näytön kiinni, ja laajensin työpöydän molempiin näyttöihin. Miten toinen näyttö vaikuttaa näyttiksen suorituskykyyn, peleissä?
0
Siis, kakkosnäyttö on sivulla ja käyttäisin sitä videoiden ja elokuvien katsomiseen sohvalta, kun ykkösnäyttö on hieman isompi 1920x1200 resoluutiolla pelaamiseen ja työn tekemiseen koneella.

Jos vain tylysti sammutan toisen näytön, tuleeko siihen kuvasignaalia ja rasittaako se näyttiksen tehoja? Pitääkö toinen näyttö jotenkin disabloida erikseen? Olen täysin uuno kahden näytön jutuissa...

2 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Riippuu siitä onko näyttö käytössä, jos se on mustana tai näyttö ei pyöritä mitään liikkuvaa kuvaa, kuten videota tai muuta ohjelmaa silloin se ei vaikuta juuri ollenkaan, mutta tietysti vaikuttaa. Sinä voit laittaa näytön kiinni silloin kun pelaat, silloin saat kaiken tehon pelille.
+3

Kommentoi tätä vastausta

Jos kakkos näytöllä ei ole mitään liikkuvaa kuvaa niin suorituskykyyn vaikutus on minimaalinen. Tosin vaikka näyttö olisi sammutettuna niin sinne menee siltikin signaali. Eli ei vaikuta onko näyttö sammutettuna vai ei. Jos käytössäsi on Windows 7/8 niin saati näytön kätevästi päälle ja pois painamalla Windows nappia ja P kirjainta.
+2

Kommentoi tätä vastausta