Kysy
 • Pikasia vastuksia kiitos!! Eli itellä olis Acer Aspire vuodelta 2009 (Pöytäkone) ja pitäs prossu ja näyttis vaihtaa... Minkälainen sopis?

  Amd Athlonin joku juttu koneessa oli... Enempää en tiedä :/ Sattuisko joku tietää mikä sopis tohon koneeseen? Koneesta pitäs saada päivitettyä sellanen et pyörittää nykysiäkin pelejä!

  acer amd apua aspire athlon en En tiedä Nopeasti näyttis Tiedä tietokone

5 vastausta

 • > 5 vuotta vanha acerin pakettikone
  > kysyy, voisiko prossun tai näyttiksen vaihtaa
  > "amd athlonin joku juttu"
  > srs pls

  rahat tiskiin ja uutta parempaa pelikonetta vaikka jimmsin asiakaspalvelun kautta tilattuna ja valmiiksi kasattuna, ei tuosta enää kalua saa ilman suuria muutoksia, virtalähte ja emolevy pitää varmasti vaihtaa, ja koppa pieni ja ahdas todennäköisesti jne jne.

  lähes sama juttu kuin jos joku haluaa 80-luvun bensavoimaisesta toyota corollasta päivittää modernin sähköauton, ei se vaan onnistu käytännössä, periaatteessa ehkä, mutta käytännössä ei todellakaan

 • Mikäköhän kone mahtaa olla kyseessä ?? acer aspire... niitä on varmasti useampi valmistettu ja vaikeaa lähteä arvailemaan että mikäs se nyt noista olis. Niinkuin Legitti jo mainitsi että pakettikoneita on vähän turha lähteä päivittämään. Ja voin jo arvata että kun kyseessä on acerinpaketti rimpula tolta vuodelta niin saisit varmaan max 4 core prossun 4gb ddr2 ja jonkun GT sarjan näyttiksen (GTX sarjan näyttikset eivät ole ainakaan mun ddr2 emossa toimineet ) että on helpompi vain hommata se uus mylly.

 • Uudella koneella selviät paremmin, helpommin ja halvemmalla.

  Paketipaskoja on turha lähteä päivittämään, pitäs emot, powerit sun muut vaihtaa.

 • Sarjassamme epämääräisiä kysymyksiä hämärine tietoineen. Aika palikka.

 • Itsellä on kokemusta pakettikoneen päivittämisestä. Otat siitä vanhasta kovon (jos vielä pelittää) ja muistit (jos on ddr3) ja dvd-aseman uuteen koneeseen ja alat kasaamaan uutta (tai kaveri kasaa uuden). Mitään järkeä muissa vaihdoehdoissa ei ole. 300-400 € panostat niin saat koneen joka pyörittää nykypäivän pelejä

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista