Kysy
 • Philips-tv, Finnsat-tallentava digiboksi. HDMI:llä ääni kuuluu, mutta kuva ei näy. Ajoittain tv tunnistaa boksin... missä mahtaa olla vika?

  Philips 5405 ja Finnsat FST05PVR kummatkin noin 2010-2011 vuosien paikkeilta. Kumpaankin laitettu viimeisimmät päivitykset.
  Hdmi:llä toistettu kuvaa toisella laitteella ja tässä ko. tapauksessa toimi äänen osalta kyllä. Silloin kun tv ottaa signaalia vastaan ja toistaa ääntä, näkyy hdmi-lähteen tiedoissa esim. tieto siitä onko digipoksissa valittu 720p vai 1080i.
  Scartin kautta digiboksia on päästy kokeilemaan ja säätöjä muuttamaan.

  finnsat hdmi kuva philips ääni

3 vastausta

 • HDMI-johtoa kokeilemaan toiseen liitäntään ja jollei auta niin sitten kokeilet toisella HDMI-johdolla. Nämä nyt alkuun jollet ole jo kokeillut. Näiden jälkeen voi kokeilla telkkarin tehdas-asetusten palautusta. Jos mikään näistä ei auta yhteyttä vaan suoraan Philipsin tukeen.

 • Hyvinkin mahdollista. Tehdas-asetusten palautus nyt ensin telkkariin jos ei tosiaan ollut kiinni johdosta. Sitten Philipsin tukeen yhteyttä. Viimeisenä vaihtoehtona on boksin tehdas-asetusten palautus. Siinä häviää kyllä kaikki mahdolliset tallennuksetkin. Ainakin luulisin näin käyvän. Viisaammat voi tarkentaa.

 • Ok, kiitti. Asiaa tutkiessani tuli vastaan myös salausongelmia (HDCP). Voisikohan tässä olla kyse siitä?

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista