Kysy
 • Päivitin BIOS:in käyttäen live update 5:sta, päivitys onnistui hyvin, mutta koneen käynnistyessä uudelleen tulee blue screen. Mitä tehdä?

  Koneen antaessa blue screeniä jatkuvasti päätin iroittaa emolevyn patterin. Pidin patteria hetken irti ja käynnistin koneen uudestaan. Koitin laittaa BIOS:ia kuntoon USB tikulle ladatun BIOS:in avulla, kone flashaa onnistuneesti ja käynnistyy uudelleen, mutta jää jumiin mustaan ruutuun, jossa teksti "No Bootable Partition In Table". Itsellä ei käryä tuon taivaallista mitä tehdä. Toivottavasti jollain kokemusta/tietoa tästä asiasta. Halusin päivittää BIOS:in, koska ostin uuden näyttiksen, eikä se toiminut syystä x. Alla koneen osia

  CPU intel i5 2500k
  GPU nvidia gtx570
  Emolevy MSI P67A-(C45) MS-7673 En ole varma suluissa olevasta osasta, mutta kuvien perusteella pitää paikkansa
  Fractal 500w poweri
  16GB corsair keskusmuistia

  BIOS blue screen näyttis päivitys tietotekniikka

Yksi vastaus

 • Pystytkö kertomaan blue screenin virhekoodin?

  Pääsetko tällähetkellä edes BIOSiin?

  Jos ja kun päivittää BIOSin niin BIOSin defaultti arvotkin voi muuttua, ei ole ensinäkään suositeltavaa päivittää BIOSia windowsin kautta. vaan aina tikulta.

  kokeiles tarkistaa, että kaikki BIOSin arvot ovat kohdillaan eikä ole mitään epämääräisiä arvoja missään, entä onko muistin timingit ja kellot normaaleissa/samoissa arvoissa? entä onko SATA mode kenties vaihtunut IDE/ACHI. ? Entä Näkyyko kovot BIOSissa?

  älä päivitä biosia enää uudestaan, useita kertoja.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista