Ostin Huawei Tabletin T1-A21L, 17.07.2015. Viimeinen käyttöjärjestelmä päättyi 10.08.2015. Eikö Elisa osannut kertoa, että loppuu tuki heti elokuussa?
-1
Mielestäni myyjä toimi väärin, myydessään "vanhan koneen" minulle, en todellakaan olisi sitä ostanut. Miten valmistun asiaan seuraavan kerran, eikö myyjä tiedä asiasta, kuka tietää?

10 vastausta

Järjestä:aikapisteet
Kannataisiko tutkia laitetta edes vähän ennenkuin ostaa?
+2

Kommentit (1)

Kerro, miten tutkin ja mistä? - ritva1
Myydään niinsanottuja Android Oreo Boxeja TV:n,mutta itse TV:ssä ei ole Android Oreo järjestelmää.Kerro yksikin merkki niin käyn ostamassa.Ei edes Sonylla.
+2

Kommentoi tätä vastausta

Uskon että Elisa ei tiedä koska valmistajat lopettavat tukensa. Tuo 10.8.2015 on tullut viimeisin päivitys ko. laitteeseen, ja tuskimpa valmistajakaan on vielä siinä vaiheessa päättänyt jatkaako päivityksiä vai ei.
+1

Kommentoi tätä vastausta

Alkaa jo pikkuhiljaa rasittamaan tuon WinLix:in jankutus chromecastista ja tietoturvasta!
+1

Kommentit (1)

Niin onhan se ikävää jos ei varat riitä hyviin laitteisiin ja kismittää jos joku niitä ehdottelee jos kysymys antaa aihetta:) - WinLix
"Kerro, miten tutkin ja mistä?" Esim. tuosta linkistä selviää että laitteessa on iänkaikkisen vanha android versio.


http://vkauppa.fi/tuote/taulutietokonee...4gsilver-white/
0

Kommentoi tätä vastausta

"Kerro, miten tutkin ja mistä?"

Ja ihan elisan sivulta selviää. Tietoa löytyy helposti.

https://yrityksille.elisa.fi/huawei-mediapad-t1-10
0

Kommentoi tätä vastausta

Tämä tietysti on vain ehdotus,jos kirjoitat vaikka Google hakukoneeseen:huawei mediapad t1-a21l custom rom.Siis ei mikään virallinen päivitys ,vaan asian harrastajien oma päivitys, eli custom rom,niin saat aika paljon tuloksia tablettimesi päivittämiseksi.Lue ensin huolella kyseisiä sivuja ja vertaile kommetteja,sivuilla on myös ihan You tube ohjeita.
Tehdas päivityksiä ei ole,mutta ehkä joku näistä rom fileistä toimii,kyseessä on niinsanottu ruuttaus joka on aika yleistä Android maailmassa.
0

Kommentoi tätä vastausta

Android 8.0 Oreo on monissakin Smart TV:ssä. Joku jonne kirjoittelee satuja.
-1

Kommentoi tätä vastausta

Android tableteita ei juuri pahemmin päivitellä.Kyseisellä tabetilla viimeinen Android versio on 4.2.2.Siis kyseessä on Lollipop päivitys.Samoin niinsanotusti Äly-TV:ssä kannattaa katsoa mikä versio siinä on.Halvimmissa on juuri Anroid 4.Samoin puhelimissa.
Suurin syy lienee muistin määrässä laitteella ja prosessorin nopeus.Android systeemin heikkous on juuri sen päivitykset.Esim. Äly-TV:tä ei ole yhtään Android 8 versiota, ja puhelimissakin Android 8 on vain noin 5% laitteista.Tietysti se on turvallisuus riski käyttää niin vanhaa Android systeemiä ja Googlen Apsit tuskin enää tukevat laitettasi.
Android laite on käyttöiältään suhteellisen huono valinta.
-2

Kommentoi tätä vastausta

Älytv järjestelmiä ei kannata muutenkaan käyttää koska alle 40 euron Chromecast palikka antaa paljon paremman käytettävyyden ja pysyy tietoturvallisena vuosia.
-4

Kommentoi tätä vastausta