Kysy
 • Ostin aikanaan windows 7 home premium 64 bit asennuslevyn jimmsiltä, oem versio. Voinko nyt jyrätä kiintolevyn ja asentaa sen uudestaan ilman ongelmia

  vai pitääkö jotenkin kikkailla sen product keyn kanssa, jotenkin deaktivoida nykyinen että voisi asentaa uudestaan tjsp?

  kaksi vuotta vanha windowsin asennus alkaa jökkiä ja tökkiä, virkistäisi kivasti uudelleen asentaa koko roska ja voisi toimia paljon paremmin

  olen pitänyt koneesta huolta alusta alkaen, mutta sellainen mututuntuma ettei kone ole ihan optimikunnossa enää...

  asennus install uudelleenasennus windows

Yksi vastaus

 • Jos koneen kokoonpano ei ole muuttunut, ts. näytönohjain vaihtunut, kiintolevy vaihtunut, kiintelevyn osiointia muutettu tms. ei uudelleen asennuksessa pitäisi olla mitään ongelmia.
  Ja jos jokin komponentti onkin vaihtunut, niin laillisen OEM version saa aktivoitua kun soittaa mikkisoftalle. Jos (ja kun) sieltä tivaavat että miksi miksi miksi on asennettu uudelleen ja miksi miksi on osia vaihdettu, niin sanoo että ukkonen käräytti kompomnetteja ja täysin samanlaista osaa ei enää ollut saatavana. mikkisofta ei voi kieltäytyä antamasta aktivointikoodia laillisesti hankittuun ohjelmistoon, vaikka kyseessä onkin OEM versio.

Suosituimmat aiheet

Lisää aiheita

Uusimmat tapahtumat palvelussa

Aktiivisimmat käyttäjät

Näytä koko lista